Monday, 16 July 2018

5 PERKARA ANDA PATUT TAHU BILA BELI PREMIUM BEAUTIFUL DENGAN PAKAR






Hi semua,

hari ni Cik Olyn nak kongsikan 5 sebab kenapa korang patut beli Premium Beautiful dengan pakar. Melalui pengalaman Cik Olyn juga sebelum ini & juga pengalaman mereka yang mengadu masalah pada Cik Olyn (kerana beli pada saluran yang tidak tepat), jadi Cik Olyn sangat berasa kasihan jika ada lagi kes-kes seperti ini.

Kita tidak mahu anda tidak mendapat info yang tepat tentang PB, tidak mendapat saiz yang tepat yang akhirnya buat korang tidak dapat hasil yang sepatutnya. Sedangkan, beribu wanita telah kami bantu tapi ada juga yang tidak tahu tentang Pakar PB & terjebak membeli pada orang yang tidak bertauliah atau pada kata lain, yang tiada ilmu betapa bagusnya PB untuk wanita.

Ok, jom lihat kenapa anda perlu berhubung dengan pakar.


Bila berhubung dengan pakar, segala maklumat tentang Premium Beautiful akan diterangkan kepada anda. Anda pun akan lebih jelas & faham kenapa PB menjadi pilihan ribuan wanita sejak lebih 20 tahun yang lalu & telah diiktiraf & mendapat anugerah bukan sahaja di Malaysia, malah dari luar negara. Semestinya anda akan berasa bangga dapat memakai korset terbaik dunia yang direka dari hasil gabungan pakar dari USA, Jerman, Taiwan, Korea & Jepun ini kan?

Diri kita terlalu berharga. Jadi jangan sakitkan badan dengan sesuatu yang tidak berkualiti. Melalui khidmat rundingan pakar, badan anda akan diukur untuk mengira saiz PB yang tepat supaya selesa dipakai.Setiap orang masalah badan tidak akan sama. Ada yang besar di atas tapi kecil dibawah. Ada yang sebaliknya atau mempunyai masalah perut buncit. 

Anda semestinya mahukan orang yang pakar untuk bersama-sama dalam usaha anda menurunkan berat badan atau mengemaskan bentuk badan. Adakah rakan2 & pasangan anda sentiasa dapat mendengar luahan anda tentang usaha anda ini?

Bayangkan dengan sebelum & selepas membeli , anda dapat khidmat nasihat PERCUMA sampai bila-bila. Bukan setakat bagaimana mahu dapatkan PB, apa saiz yang tepat tapi juga bila PB anda perlu diperbaiki, pakar PB akan membantu anda untuk proses waranti servis PB.

Tanpa pakar, anda kemungkinan tidak tahu bahawa PB ada keistimewaan dari segi fungsinya & di mana tempat untuk membaiki PB jika terdapat kerosakan. 


Tuesday, 3 July 2018

5 Sebab Kenapa Isteri Sekarang Perlu BUAT BISNES



1. SIDE INCOME
Rasanya semua orang tahu, ekonomi sekarang makin tenat dan gawat. Nak tak nak, isteri sekarang kena fikirkan macam mana nak bantu suami untuk tambah pendapatan keluarga. Kenaikan harga barang, menyebabkan si isteri kena berjimat cermat. Time shopping barang dapur tu, kena cari yang ada pakej kombo. Kena fikir juga 48 kali nak beli barang sendiri. Kena dahulukan keperluan keluarga dulu.


2. TAK MENGHARAPKAN GAJI SUAMI
Kadang kadang kita ni si isteri, malu aihhhh, asyik nak mintak duit suami aje. Lebih lebih lagi sekali sekala nak melaram beli tudung terobang. Nak beli supplement untuk dalaman pun, rasa segannnn je nak mintak. Bukan mintak dengan orang lain pun tapi dengan suami sendiri pun maluuuu ya amat.
Anak anak pula, sekali sekala nak beli mainan kat kedai. Takkan lah nak tunggu duit gaji masuk baru boleh beli. Sadiss kan jika tiada duit sendiri. Huhu..


3. SUAMI TAK BAGI NAFKAH
Oh, ini cerita sadis lagi. Abam sado kita tu bukan tak nak bagi, tapi beban belanja keluarga yang besar. Memang tak cukup nak bagi isteri. Kita yang isteri solehah ni, opkos lah patuh. Lagi pun, kesian kat suami tu, dia sorang sorang je cari duit untuk belanja keluarga.


4. BELAJAR BERDIKARI
Haaa… ini ibarat sediakan payung sebelum hujan. Something happen, kita tak tahu. Bukan minta, tapi cerita realiti. Yang hidup pasti mati. Jadi, isteri yang solehah dan baik, bersiap sedialah kita sebelum apa apa terjadi. Pecahkan TEMBOK MALU untuk mula buat bisnes tau! Cari orang yang betul yang boleh guide kita.


5. TAK NAK DIPANDANG RENDAH
Apa… ingat kita duduk rumah, jaga anak, jaga keluarga ni tak boleh jadi wanita HEBAT?. Jangan pandang sebelah mata woooo… Sekarang ni, dah banyak cerita, dari surirumah
kini sudah punya empayar sendiri. Fuhhhh… So, jangan pandang rendah wanita berwajah lembut tapi punya hati waja.


Kalau ikutkan, banyakkkk lagi SEBAB kenapa awak awak , isteri perlu buat bisnes sekarang. Tapi Cik Olyn bagi 5 ni dululah. 

Jika ingin tahu cara tambah pendapatan secara online, tanpa keluar rumah, whatsapp Cik Olyn 0163542963 . 
Wednesday, 30 May 2018

DIET TAPI TAK KURUS? INI YANG KORANG BUAT SENYAP-SENYAP.


'ALAMAK..TAK KURUS PUN! SIA-SIA DIETLA, PUASA LA TAPI BERAT TETAP MACAM TU & BADAN PUN MAKIN KEMBANG.'
.
Eleh..korang tu.Bukan Cik Olyn tak tahu. Korang 'declare' je diet, tak mahu makan nasi, nak eat clean la, tapi ada benda yang korang buat sembunyi-sembunyi ni.
.
'Mana ada?'
.
Betul tak de? Korang nak Cik olyn bongkarkan rahsia apa yang korang buat senyap-senyap bila kawan atau pakwe korang tak nampak.
.
Tak payah nak garu kepala tu. Meh Cik Olyn bagitahu apa sebab korang tak kurus-kurus walaupun dah tolak itu ini & gigih bersenam, keluarkan peluh.
.
Jom tengok gambar ni. LIKE jika korang setuju dengan Cik Olyn.
Kalau korang sporting, komen lah apa lagi yang korang ada buat senyap-senyap..hehe.
















P/S: Kalau cara Cik Olyn senang je.Cik Olyn konsisten pakai Premium Beautiful sejak 11 tahun yang lalu. Jadi, tak kisah bila ada mood ke laut nak berdiet atau bersenam. Sentiasa ada tukang kontrol selera makan Cik Olyn yang besauuuu ni.
.
Korang nak tahu lebih lanjut, boleh roger Cik Olyn +6016 3542963
Friday, 6 April 2018

RAHIM JATUH DAN TOMBONG

EH TAK TAKUT KE TOMBONG ATAU PERANAKAN JATUH SAMPAI TERKELUAR DARI SALURAN FARAJ.
.
JANGAN SAMPAI HILANG NIKMAT JADI WANITA.
.
Aduhai.Cik Olyn memang seriau la bila dengar cerita pasal rahim jatuh la, rahim terkeluar. Mak memang selalu ingatkan. Terutama masa Cik Olyn dalam pantang.


APA ITU TOMBONG?
Tombong ialah keadaan peranakan yang jatuh di tahap yang kronik. Keseluruhan rahim dah terkeluar dari salur faraj. Korang dapat bayangkan tak?
.
Ia selalu terjadi disebabkan tak berpantang dengan betul selepas bersalin. Otot rahim yang masih lemah selepas proses bersalin, membuatkan rahim terlorot dari kedudukannya bila penjagaan berpantang tidak dijaga sebaiknya.
.
Antara tanda-tanda awal 'rahim jatuh' atau tombong:
1) Peranakan rendah: Si ibu sering rasa seperti ari-ari dihimpit atau ditekan, kencing tak lawas & sakit ketika melakukan hubungan kelamin.
2) Peranakan tersangkut: Bila peranakan dah sampai ke pintu, kita akan merasakan seperti sesuatu menghalang laluan serviks.Bila bergesel dengan seluar dalam pun boleh menyebabkan luka & boleh mengakibatkan jangkitan penyakit lain.
3) Keluar TOMBONG: Bila rahim sudah terjuntai keluar dari faraj, samada sebahagian atau keseluruhannya. Keluar lendir / keputihan lebih banyak dari biasa. Cecair tu pula berbau, hamis & hanyir..Ewww.
.


Antara rawatan yang boleh diambil:
1) Terus berjumpa doktor
dan boleh juga mencuba rawatan alternatif seperti
Dimulakan dengan berurut. Biasanya urutan sengkak rahim akan dilakukan bagi memasukkan kembali peranakan yang jatuh ke dalam 'sarungnya'.
.
Kemudian memakai Premium Beautiful sebagai bengkung yang akan menyokong & menetapkan kedudukan 'peranakan' supaya tidak jatuh kembali dalam proses pemulihan. Far Infrared Ray yang ada pada Premium Beautiful juga dapat membantu melancarkan aliran darah, menstabilkan hormon & membersihkan darah/lendiran/keputihan yang tersumbat di dinding rahim.
.




Premium Beautiful Classic. Selesa & Terbukti Berkesan

Boleh roger Olyn +6016 354 2963 untuk pertanyaan lanjut mengenai Premium Beautiful
.
Pertama kali di page Cik Olyn?
.
Jom baca ini juga

Thursday, 5 April 2018

5 KESAN BURUK TAK JAGA PANTANG LEPAS BERSALIN.


JANGAN MAIN-MAIN. INI TAK KIRALAH ZAMAN DULU KE MODEN KE. WAJIB AMBIL TAHU.
.
La ni Cik Olyn bila melawat kawan-kawan yang dalam pantang, kalau ada yang buat tak kisah je pasal berbengkung, berpilis, tak jaga makan yang betul, sibuk kemas rumah angkat barang itu ini, aishh..Cik Olyn memang seriauuu tau.
.
Memang kebanyakan kata ok. Takde apa-apa. Boleh buat. Tapi kebanyakan kesan buruk ni bukan terus jadi masa dalam pantang.
.
Korang tunggu lepas pantang, 3-6 bulan lepas tu ada yang mua mengadu itu ini. Kadang berlarutan kesannya bertahun-tahun kemudian.
.
Memang.Ada yang akan cakap. Nak buat macam mana. dah kena berpantang sendiri. Anak-anak yang lain nak sekolah. Tiada siapa uruskan. Plan dik plan. Dari awal. Kalau isu bujet nak upah orang jadi isu, plan la dengan si suami untuk sama-sama bantu.
.
Bab-bab mengemas memang jangan la kita yang tengah pantang nak buat. Kalau si suami boleh ambil cuti seminggu pertama dalam pantang, ambillah. Sebab kalau berpantang sendiri, kita yang baru bersalin tu hari pertama sampai ke 7 tu memang lemah sangat-sangat.
.
1) RAHIM JATUH

Jangan sampai ada isu rahim jatuh, rahim kembang, sejuk, paling teruk terkeluar. Sakit, tak selesa dah satu hal, banyak benda lain lagi yang jadi. kalau yang rahim jatuh, kita nak bergerak pun dah tak selesa. Menahan sakit, lagilah tak boleh buat satu kerja pun. Muka pun dah makin tak berseri, darah tak jalan lancar.
.
Belum cerita bila rahim yang jatuh & ada kes terkeluar dari saluran faraj. Bila lepas bersalin otot rahim ni lemah. Bila tak jaga betul-betul, rahim seakan2 melorot kebawah. Kalau yang teruk, sampai keseluruhan rahim terkeluar ke permukaan faraj atau kita panggil TOMBONG.
.
2) GANGGUAN KENCING

Kesan lain bila tak jaga pantang untuk rawat dalaman, masalah kekenduran rahim. Apa kesan dia? Susah nak tahan kencing, kerap kencing, sakit waktu kencing, batuk atau ketawa sikit pun boleh terkencing.
.
3)GANGGUAN HUBUNGAN KELAMIN

Selain tu, hubungan kelamin pun akan terganggu bila masa berlakunya otot faraj longgar. Ini menyebabkan kurang cengkaman & tak kuat bila berhubungan kelamin.Ia boleh mengurangkan rasa nikmat & tidak puas ketika bersama.
.
4) SAKIT PINGGANG


Sakit pinggang pun boleh terjadi bila tak jaga pantang dengan betul. Ini pun kesan dari rahim jatuh juga. Ia akan beri kesan pada aktiviti harian & juga hubungan kelamin. Melaratkan kesannya. Semuanya sebab tak jaga pantang dengan betul lepas bersalin. Takkan masa mengandung dah rasa sakit pinggang, lepas bersalin pun nak hadap benda yang sama berpanjangan.
.
5) GANGGUAN KESIHATAN

Kalau tak cukup seriaukan korang, cuba bayangkan ini. Keputihan & lendir yang banyak keluar dan berpanjangan. Ini pun boleh terjadi bila, seluruh rahim terkeluar ke saluran faraj & pintu rahim bergesel dengan seluar dalam. Boleh akibatkan luka pada dinding rahim, jangkitan kuman dan sebagainya.
.
Jadi, adakah tempoh 44 hari berpantang itu terlalu menyusahkan atau melecehkan?
Fikir-fikirkanlah.


#premiumbeautifulexpert
#olynosman
Friday, 30 March 2018

7 TANDA IBU SEDANG STRESS

AWAS IBU, ANDA MUNGKIN AKAN BAHAYAKAN ORANG TERSAYANG KALAU TAK TAHU ANDA SEDANG STRESS.
.
JANGAN BAHAYAKAN NYAWA ANAK-ANAK ANDA.
.
.
Yup! Ramai ibu yang mengalami stress ketika dihimpit dengan pelbagai masalah rumit, samada masalah keluarga, kewangan mahupun pekerjaan. Adakalanya mereka tak sedar yang mereka sedang stress & ini paling bahaya.
.
.
Bayangkan, tanpa sedar anda sebenarnya sedang mengalami masalah gangguan mental & fizikal yang boleh mencederakan orang2 yang anda sayang. Bayangkan jika anda mencederakan anak-anak anda sendiri.
.
.
Dan, Bayangkan nyawa anak-anak anda hilang gara-gara anda EGO untuk mengaku yang anda perlukan pertolongan yang sepatutnya. Tiada guna jika nasi sudah menjadi bubur. Menangis meraung pun tak dapat mengembalikan nyawa anak-anak anda.
.
Ketahui 7 TANDA ANDA SEDANG STRESS supaya kita dapat meminta pertolongan yang sepatutnya pada pasangan, keluarga atau pakar.
.
LIKE & SHARE untuk manfaat ibu yang lain juga.
Sharing is caring.
















Friday, 23 March 2018

FAZURA DUTA HAIO : PELUANG CAPAI IMPIAN


PELUANG CAPAI IMPIAN DARI RUMAH,  YANG BOLEH DIWARISKAN PADA ANAK-ANAK.
.
'OMG..FAZURA PUN EXCITED GALAK WANITA 'FLY HIGHER'.

'Tangan yang menghayun buaian boleh menggegar dunia'..
Pernah dengar kan. Tangan siapa? 
.
.
Tentulah tangan wanita HEBAT yang anda kenali. Dialah ibu, isteri & anak. Berapa ramai yang mengetepikan perasaan tinggalkan anak-anak di rumah pengasuh demi tuntutan kerjaya & berapa ramai juga yang tekad berhenti kerja demi membesarkan anak-anak sendiri atau menjaga orang tua yang sakit.
.
.
Bila yang dah berkahwin, keutamaan belanja of course more kepada keluarga. Kadang tu dah aim untuk beli something untuk diri sendiri, tapi sampai masa terbeli untuk anak2.Itu kejadian biasa mak2 kannn..
.
.
Ni bulan puasa & Raya pun nak dekat, aishh..iklan baju raya pun dah banyak keluar. Best sangat kalau tahun ni boleh bagi lebih pada mak ayah, buat persiapan puasa & raya sekali. 
.
.
Nak minta lebih pada suami, bukan setiap masa atau sesuka hati boleh demand itu ini. Lebih-lebih kalau beridam barang2 berjenama atau nak travel oversea. Sampai ada yang main kutu, fikir usaha lain tanpa ganggu perbelanjaan keluarga. 
.
.
'Ukur baju di badan sendiri' tak semestinya suruh kita berserah. BEST KE BEST kalau ada banyak pilihan. Pilihan yang boleh waris ke anak-anak pula tu. Peluang bina bisnes turun temurun. 
.
.
GUNA ONLINE JERRR...SENANG SANGAT NI!
.
.
Macam-macam pula tu plan bisnes yang READY untuk dipecutkan. 
.
✔E-commerce-kedai online disediakan
✔Bonus & untung runcit besar
✔Produk DEMAND TINGGI 
✔Bimbingan bisnes PERCUMA- ONLINE & OFFLINE 
✔Ribuan testimoni clients & marketing tools tersedia
✔PROMOSI KAW2 oleh HQ-Billboard, Iklan TV, Radio,Duta

Anda juga boleh baca TIPS TAMBAH PENDAPATAN DI SINI
.
COME FLY HIGHER WITH US

Hubungi
+6016 354 2963
+6016 3542963
+6016 3542963

Custom Post Signature

Custom Post  Signature