Monday, 19 June 2017

KORSET 'WORLD CLASS TREATMENT' UNTUK ANDA di HARI RAYA ini!



KORSET TERBAIK yang diiktiraf oleh Persatuan Tulang Belakang Amerika, Canada & Quebec &  dianugerahkan SUPERBRAND PRODUCT oleh Majlis Superbrand Malaysia.

Memang anda wajib ada & pakai sebelum Raya. 
-----------------------------------------------------
SIAPA  yang BELI & PAKAI KORSET 'WORLD CLASS' PREMIUM BEAUTIFUL ini?

🌸 Ibu yang bersalin normal atau cesar. Nak berpantang dengan rawatan dari pakar dunia.

🌸Ibu yang dah lebih setahun bersalin tapi berat masih tak turun-turun malah makin naik menjadi-jadi!

🌸Ibu yang menyusukan baby & dalam masa sama ingin turun berat & kemaskan semula bentuk badan TANPA mengambil produk kurus atau berdiet yang boleh mengganggu susu badan.
🌸Wanita yang bentuk badan makin melebar, menggelebeh disebabkan lepas bersalin, berat badan naik atau yang dah turun berat dengan banyak.
🌸Wanita yang dah tak tahan dengan postur badan bongkok disebabkan dada yang terlalu besar.

🌸Wanita yang dah tak tahan dengan sakit di lutut atau sakit tumit sebab berat badan berlebihan

🌸Wanita yang dah tak tahan dengan sakit atau lenguh-lenguh di pinggang selepas bersalin / selalu memandu jarak jauh / kerja duduk terlalu lama. 

🌸Mereka yang mempunyai slip disc atau scoliosis yang ingin mendapatkan sokongan alternatif untuk tulang belakang. 















------------------------------------------------

KENAPA ANDA BERTUAH MEMAKAI KORSET PREMIUM BEAUTIFUL?

✔️PB adalah pakaian dalam pembentuk badan No 1 di Malaysia. 

✔️Berada di pasaran lebih 20 tahun

✔️Direka dari Gabungan Teknologi 5 buah negara: Jepun, Jerman, Taiwan, Amerika & Korea. 

✔️Mempunyai JAMINAN SERVIS PERCUMA  SEUMUR HIDUP!

✔️Satu-satunya KORSET YANG DISULAM Dengan FAR INFRARED RAY

✔️Direka dengan 3 CIRI UNIK: ERGONOMIK, ESTETIKA & TEKNOLOGI FIR

✔️FABRIK ISTIMEWA 'AKWATEK & AKWADYNE' yang selesa, TIDAK menyebabkan rasa rimas melekit, berbau & allergik

✔️Fabrik Istimewa PB mendinginkan badan semasa suhu hangat & menghangatkan badan semasa suhu sejuk. SESUAI sewaktu berpantang dengan effect 'BERTUNGKU' atau bertindak as BODY WARMER bila anda Melancong ke negara sejuk.






✔️Fabrik PB memenuhi 8 'National Safety Inspection Standards for Textile Products' in addition to ISO standard.

✔️Didatangkan dengan 'LONG BRA', 'LONG GIRDLE' & 'WAIST NIPPER' yang mempunyai fungsi tersendiri untuk kesihatan & kecantikan.


Beribu-ribu testimoni wanita bukan sahaja dari Malaysia malah dari pengguna di Singapura, Brunei, Indonesia sehingga Qatar. 

Teruslah berwhatsapp dengan klik

016 3542953
016 3542963
016 3542963

untuk penerangan lanjut.

KORSET TERBAIK PADA HARGA SUPER BERBALOI!

Rebut peluang PROMO RAYA & dapatkan Rizman Ruzaini Ekslusif Shawl PERCUMA dengan setiap pembelian PB secara TUNAI atau KREDIT KAD.
-----------------------------------------------------
Macam mana nak ORDER?

Terus whatsapp 016 3542963 

Olyn sendiri sudah 10 tahun pakai PB,Dari belum berkahwin sampai ada 2 orang anak.


PB saiz bukan seperti normal korset yang dijual di pasaran seperti S, M, L atau XL. Saiz PB ditentukan oleh ukur lilit badan anda & harga PB ditentukan oleh saiz PB. Jadi, teruslah berhubung dengan Olyn sekarang untuk rundingan PAKAR secara PERCUMA!





Ingat!

 BELI hanya daripada PAKAR PREMIUM BEAUTIFUL. Nak dapat result TERBAIK & KONSISTEN kenalah pakai dengan CARA yang BETUL. 

#selamatkanharirayamu & JOM CANTIK BERGAYA di HARI RAYA!

Saturday, 3 June 2017

PREMIUM BEAUTIFUL TV COMMERCIAL FOR RAYA 2017



TERUJA!!!

Mestilah tau..Raya kali ni korang semua boleh lihat iklan Premium Beautiful di kaca TV.
Eh..mesej yang disampaikan tu memang Olyn selalu jumpa pada clients. Dah 4 tahun dalam sebagai konsultan & pakar Premium Beautiful, setiap kali Ramadhan, jualan PB 200-300% meningkat tau..

Semua orang nak pastikan bentuk badan kemas sebelum Raya. barulah bertambah cantik berbaju raya. Tambahan pula sekarang Ready-to-wear (RTW) Raya cantik-cantik.
 Kalau tak jaga badan..ha..tu yang nanti saiz baju kecil dah ngam dengan badan tapi tang kain tak boleh zip.
Sebabnya punggung lebar atau perut buncit..Yang lemak berlipat-lipat tu toksah cakaplah kan..Pakai PB dari sekarang, bulan puasa ni cepatlah turun berat badan tu. Masa Raya, tetap korang bolh jaga berat & nafsu makan sebabnya korang dah ada perisai PB tolong jaga nafsu korang tu..hehe..
Barulah takde kes berat badan naik balik lepas raya..Perut elok kempis masa puasa jadi buncit balik.

Oklah.. jom tengok video ni..Sama kot dengan korang..hehe..Olyn yang dulu sama tau..


Tuesday, 30 May 2017

HARGA PREMIUM BEAUTIFUL 2017




Hi semua..

Dari awal bulan puasa, tak henti-henti jari membalas whatsapp client yang bertanyakan HARGA PREMIUM BEAUTIFUL. 

Nak tahu sebab apa?

PROMOSI RAMADHAN & RAYA KINI KEMBALI. 

Rtw Raya dah banyak keluar, cantik2 pula tu kan. Baju dah cantik, tapi ada saiz ke? Oppss..hakikat memang pedih. Olyn dah pernah lalu. Kadang badan saiz kecil, dah ngam tapi bila sarung kain tak boleh zip pula😂😂..Gigih jari daku di situ. Nak juga cuba zip walaupun tak boleh.



Kadang dah jumpa saiz yang ngam tapi bila tengok di cermin, nampak tak segak. Dengan lipatan lemak ketara nampak di bahagian belakang, pinggang & perut. Satu lagi hakikat yang menyakitkan. 

Jadi inilah masanya, beli & pakai PB. Banyak kelebihan  bila pakai PB masa puasa ni. Selain mempercepatkan lagi proses turunkan berat, PB bantu cantik & kemaskan bentuk badan. Kadang berat turun banyak tapi tetap badan tak nampak kecil, kulit lembik, bentuk badan macam jatuh. Sebab tu kalau pergi rawatan di pusat pelangsingan ada pakej turun berat & bentukkan badan. Pakej berasingan. Tapi dengan PB, satu harga, rawatan keseluruhan dalam satu PB. Pakej lengkap. Siap ada warranti servis seumur hidup. 

Pakai PB di bulan puasa juga dapat mengelakkan angin gastrik & badan berangin. Makan pun jadi sikit je. Cepat kenyang & tahan lapar lebih lama.









Oklah.. Nak tahu harga PB untuk saiz PB anda? Ikut langkah seperti di bawah. 

1) Ukur badan anda seperti turutan gambar. Ukur dalam centimeter ye. Diulang centimeter bukan inci.



2) Bagi anda yang berada di Melaka, anda boleh terus whatsapp Olyn untuk book temujanji. Biar olyn terus ukur, kirakan saiz & bagi anda try PB sample. Semuanya PERCUMA. 


3) Untuk yang luar Melaka, lepas anda dah dapat ukuran badan anda, silalah whatsapp ke 016 3542963 atau terus klik link ini http://pbexpert.wasap.my/

Olyn akan terus bantu anda untuk kirakan saiz PB yang sesuai untuk anda & advice harga PB. Tentunya HARGA ISTIMEWA buat anda semua sempena Ramadhan & Raya. 

Bukan itu sahaja, untuk pembeli TUNAI & CREDIT CARD, anda berpeluang mendapat FREE Shawl Raya dari Rizman Ruzaini.




Raya bergaya anda tahun ini. Ok jom cepat whatsapp OLYN. Follow step yang olyn dah ajar seperti di atas. 

Love,
Siti Azlina Osman
10 years PB user
4 years PB Expert


Wednesday, 24 May 2017

RIZMAN RUZAINI SHAWL RAYA: COLLABORATION WITH INFINENCE SHOM



Tengah cari hijab yang sesuai untuk baju Raya anda?

Apakata tahun ni, bergaya dengan Koleksi Hijab dari pereka terkenal Malaysia Rizman Ruzaini.

RIZMAN RUZAINI kini telah berkolaborasi bersama SHOM untuk rekaan terbarunya hijab INFINENCExRR. 

Cantik dan bergaya dikenakan oleh si dia yang berhijab. Membuatkan si pemakai untuk tampil lebih cantik dan anggun, minimalis dan eksklusif. Nak cantik dan anggun dengan #InfinenceXRR?

Didatangkan dengan tiga (3) koleksi eksklusif pilihan: -

❤ Essential



Didatangkan dengan 6 warna: Pale Pink, Nude, Pale Purple, Mint Green, Sky Blue & Red.

Harga RM179 (SM) , RM181 (SS)

❤ Essential +



Didatangkan dengan 6 warna juga: Grey, Black, Maroon, Navy Blue, Red & Torquise.

Harga RM179 (SM) , RM181 (SS)

❤ Stellina





Ada 6 warna: Electric Blue, Deep Purple, Emerald Green, Royan Orange, Shocking Pink & Red. 

Harga: RM359 (SM), RM361(SS)


Berbaloi beli & pakai this shawl sebabnya kainnya dari Chiffon yang berkualiti. 
Chiffon dari Italy. Mudah diurus. 

Sangat ringan dan YANG PALING BEST 

PERCUMA
Signature Brooch dari  Rizman Ruzaini (RR) 







Order sekarang 016 3542963 untuk dapatkan koleksi terhad ini.

Olyn juga mengalu-alukan agen atau dropshipper. 

JOM BUAT DUIT TABUNG RAYA BESAR!


Thursday, 18 May 2017

SIAPA PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL?





Hi semua..hari ni pagi-pagi ilham nak menulis membuak-buak. Sebelum keluar untuk 'business appointment' pukul 10, kita ambil kesempatan 'update' blog.

Kali ni nak bercerita tentang SIAPA PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL?

Ha..yang mana memang tengah 'survey' pasal


  • nak kurus, 
  • bengkung untuk berpantang, 
  • korset untuk rampingkan pinggang, 
  • kurangkan sakit belakang atau
  • anda masih belum berkahwin, tapi ada masalah senggugut yang teruk, aturan haid tak teratur, ada pula masalah sembelit, perut mengalahkan orang mengandung..

Ini Olyn nak cadangkan..PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL (PB).

Ramai dah pakai. Dari tahun 1997 PB dah ada di pasaran. Olyn sendiri dah 10 tahun pakai. Masa tu baru umur 24 tahun. Tadi Olyn ada sebut nak bercerita pasal siapa pakai PB kan?

Ha..Cuba tengok di bawah ni.

KAKI SUKAN & BERSENAM- Marathon pun pakai, zumba pun pakai, pergi 'cycling, hiking' pun pakai

Group Ibu Mengandung-Ada yang pakai sebelum mengandung, ada yang kenal lepas berpantang anak ke 2-3, ada yang beli PB untuk dipakai masa berpantang

Group 40-an : Umur 40an tapi nampak macam 30an. Meletop!

Group 30an: Dari awal lagi dah faham tentang kepentingan PB untuk kekalkan kecergasan & kecantikan luar dalam.

Group early 30s

Group bankers

Group Nurse

Group Hot Teachers

Group Bersalin Cesar

Group 'TDC Geng Diet'

Group 'Jaga Bentuk Badan'

Group Bersalin Normal

Dan saya bangga menjadi pengguna PB selama 10 tahun ini



Jom mulakan perjalanan anda bersama PB. PB terbaik untuk penjagaan luar dalam & awet muda.  Anda tidak perlu risau tentang 'long term effects' yang memudaratkan badan atau organ dalaman. PB bukan pil/produk kimia. Ianya Korset Kesihatan dengan Far Infrared Ray.

HARGA PROMO RAMADAHAN KINI KEMBAI!

Call/whatsapp

<016 3542963>
<016 3542963>
<016 3542963>










Friday, 12 May 2017

BERPANTANG DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL: KENAPA WAJIB?




Hi semua..

Selamat Hari Jururawat Sedunia. Ramai juga tau jururawat yang jadi client Premium Beautiful. Tugas mereka kan banyak bergerak, banyak berdiri & kadang makan pun tak tentu jadual. Sebab tu ramai jururawat di Malaysia yang dah pakai PB. Selain nak sokong tulang belakang, kurangkan sakit pinggang, lenguh2, PB bantu diaorang turunkan berat badan juga. Makin cergas mereka nak bertugas kan..







Ok..hari ni Olyn bukan nak bercerita tentang jururawat. Tapi Olyn nak kongsi cerita tentang BERPANTANG DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL. 

Kenapa wajib berpantang dengan PB?
Apa istimewanya bengkung moden ni kan. Banyak sangat!

Kenapa wajib berpantang dengan Premium Beautiful?

1) Sangat praktikal. Mudah nak urus diri sendiri.
.
2) Badan rasa selesa & warm. Sangat bagus untuk pemulihan dalaman dan luaran ibu-ibu.
.
3) Menetapkan kedudukan rahim
.
4) Membantu memperbanyakkan & melancarkan susu badan.
.
5) Berat badan lebih mudah turun.
.
6) Mudah mendapatkan bentuk badan yang lebih kemas & ideal.
.
7) Mengempiskan perut
.
8) Badan lebih cergas
.
9) Membuang angin dalam badan
.
10) Melancarkan pelawasan
.
Dan banyak lagi manfaat yang ibu-ibu akan dapat dengan Premium Beautiful.
.
Tambah pula bukan hanya semasa berpantang sahaja boleh pakai PB ni..lepas habis pantang pun boleh pakai setiap hari. Badan kita pun bukan masa berpantang sahaja nak kena jaga, lepas berpantang juga penting. Masa tu lah dah mula bekerja, nak urus rumah, anak-anak. Badan kena sentiasa 'fit' & cergas kan. Pakai PB memang berbaloi!
.
Jadi, ibu-ibu yang dalam tempoh berpantang, segera hubungi saya ye. 

Saya sendiri ada pengalaman berpantang bersama Premium Beautiful. Memang terbaik!

❤️❤️
Siti Azlina Osman
Premium Beautiful Expert since 2012