Thursday, 28 September 2017

KORSET UNTUK KURUS?



Wajib Baca sampai habis tau.

'Kau dah kurus pun masih pakai KORSET? Tak cukup kurus ke? Nak cantik macam mana lagi?'
.
Terkenang ayat-ayat dari beberapa kenalan atau clients.
.
Kalau bagitahu aku beruntung pakai korset PB kang ada yang cakap aku bagitahu macam tu sebab aku jual. Tapi tahu ke aku dah pakai PB dari 2007. Belum pun kahwin masa tu. Umur pun baru 25 tahun. Aku jadi PB Expert pula tahun 2013. Jadi, apa yang aku nak bagitahu ni berdasarkan pengalaman aku sendiri berPB bukan sebab aku jual PB. 
.
Untung pakai dari awal, badan pun dah ikut acuan. Susah sikit nak mengembang kecuali pipi & muka ni kadang-kadang terlebar😆. Tapi kalau cerita yang ini, ramai akan kata alah..yang korset biasa-biasa pun boleh. 
.
Pengiktirafan PB. Diiktiraf Persatuan Tulang Belakang Amerika, Canada & Quebec

Nope. Bukan itu je kelebihan bila pakai PB. Bila dah bersalin, itu waktu aku sedar betapa beruntungnya kenal PB. Berbengkung masa pantang WAJIB. Bertungku pun WAJIB sebab ni pun antara ikhtiar bantu rahim cepat kecut. Hangat je. Nak tahu tak proses nak bertungku & berbengkung tu aku boleh pendekkan masanya dengan pakai PB. Tak perlu leceh-leceh panaskan batu & baring dalam 20-25 mins untuk bertungku. Tak perlu susah-susah nak ikat-ikat bengkung & adjust bengkung kalau bengkung dah ternaik ke atas sebab renyah bergerak atau ke toilet. 
.
FIR yang disulam pada benang PB membantu meningkatkan metabolisme, melancarkan darah & menstabilkan hormon.

Mula-mula mak membebel bila aku dah tak nak ikat bengkung & nak pakai PB. Katanya nanti perut tak kempis & tulang punggung lambat nak rapat balik. Tapi bila dia tengok betapa kemasnya PB bila aku sarung, dia mengalah. Aku bagitahu perut rasa warm je. Mula-mula dia tak percaya. Aku ambil tangan dia & dekatkan kat perut & kawasan sekitar peranakan. Dia kata ada rasa cam bahang. Tambah bila nurse datang rumah utk check up ibu & baby, nurse cakap perut pun dah lembut. Jumpa doktor time check up pun cakap benda yang sama. Jadi, mak tak banyak bunyi. Bab darah nifas, aku ada cerita yang lebih menarik. Itu korang boleh pm tepi. 
.
Dan sehingga hari ni, aku masih pakai PB. Aku rasa ia sangat membantu bab postur badan aku yang kurus tinggi ni. Masuk la kelas mana-mana pun masa sekolah dulu, aku yang paling tinggi. Masalah aku bukan sebab aku malu jadi budak paling tinggi tapi sebab aku bongkok. Macam si bini POPEYE tu (dari tadika kena ejek macam ni😂😂).Masalah bila kau bongkok ni ialah bahu lenguh-lenguh, belakang badan senang rasa sakit-sakit. Kalau masa single ok lagi. Tapi bila dah ada anak, kena dukung anak ( dari baby & even sekarang pun sesekali akan kena dukung anak bila nak pujuk mandi pergi sekolah😂😂) & uruskan kerja rumah, aku rasa memang bersyukur ada PB. Memang support terbaik untuk belakang aku ni. Kerja seharian pula boleh dikatakan semuanya atas kereta. Memandu pun boleh buat pinggang & belakang sakit. Tambah jadi ibu tunggal lagi semua benda buat sendiri. Perlu ke aku berkira dengan PB kalau ia banyak bantu aku. 
.


Panjang pula cerita malam ni. Oh nak bagitahu, jeans yang aku pakai dalam gambar ni (gambar Jumaat lepas) dah 9 tahun usianya. Masa mengandung Husna aku masih boleh sarung sampai usia kandungan 5 bulan. Dan sekarang Husna umur 8 tahun. Berbaloikan 10 tahun aku pakai PB.



Tuesday, 26 September 2017

SET BERPANTANG TERBAIK



Hye semua,

Selamat datang ke blog Olyn. Pastinya anda sedang mencari-cari set berpantang yang mudah tetapi sangat memberikan manfaat pada dalaman dan luaran wanita.
.
Pernah kan dengar orang-orang tua berpesan 'Masa berpantang ni, kena jaga betul-betul',  ' Badan tu nak pakai lama, kena berpantang betul-betul' atau kalau ayat ugutan 'Kalau nak bagi laki tak lari, lepas bersalin ni kena jaga elok-elok. Yang dalam tu bagi sihat betul-betul. Kalau tak jaga nanti sejuk je..'
.
Eh.. macam-macamlah lagi pesanan mak-mak atau orang tua yang kita jumpa. Dan macam-macam cara & tips yang diajar. Sebagai ibu moden & bekerjaya, paling penting kita mahukan sesuatu yang pantas & tidak merumitkan. Cara yang memudahkan urusan berpantang. Beruntung pada sesiapa yang sentiasa ada ibu atau mak mertua yang dapat menjaga ketika pantang. Atau mereka yang berkemampuan untuk menggaji pembantu rumah atau 'confinement lady'. Bagaimana pula yang mempunyai anak-anak yang lain & bersekolah? Agak sukar jika ingin berpantang di kampung bukan?

Gambar Olyn 3 bulan lepas bersalin anak no 2 (tahun 2010)
.
Gambar terbaru Olyn bersama-sama anak yang sulung kini berusia 8 tahun. Olyn memakai jeans yang sama dengan gambar waktu lepas 3bulan bersalin anak kedua. Beruntungkan beli & pakai PB. Berat & bentuk badan dapat kita kekalkan. 10 tahun menjadi PB user dari tahun 2007, banyak kebaikannya pada wanita luar & dalam.

Jika ingin berpantang sendiri, apakah anda sudah ada keperluan berpantang yang terbaik untuk diri sendiri? Yup, ini sangat penting. Waktu berpantang adalah masa terbaik untuk merawat dalaman, luaran & kecergasan badan. Stamina kita sebagai seorang ibu atau wanita yang bekerjaya sangat penting. 

44 hari waktu berpantang adalah waktu kritikal untuk mengembalikan kecergasan badan. Tentunya kita tak mahu kelihatan pucat, lemah, merasa sakit-sakit badan, lenguh-lenguh pinggang, susu badan tiada atau stress ketika ini kan. 
.
Jom, Olyn kongsikan SET BERPANTANG TERBAIK untuk anda. Bukan setakat digunakan ketika berpantang sahaja tetapi boleh digunakan bila-bila masa.
Jadi,inilah pilihan terbaik untuk anda.

SET BERPANTANG TERBAIK
Premium Beautiful + Herba Maharani.

Gabungan HEBAT dua produk terbaik ini ketika berpantang bukan setakat mengembalikan tenaga tapi juga mengembalikan keremajaan anda. Luaran & juga dalaman. Paling penting, dengan SET BERPANTANG TERBAIK ini, anda dapat berpantang dengan tenang & tidak memakan masa. 

APA KELEBIHAN PREMIUM BEAUTIFUL UNTUK WANITA SELEPAS BERSALIN?

1) membantu melancarkan & membanyakkan susu ( bagi ibu yang menyusu)
2) membantu menarik keluar sepenuhnya darah nifas & kotoran dirahim
3) membantu menurunkan berat badan
4) membantu membentuk semula badan
5) mengempiskan perut
6) dapat membantu mengurangkan strechmarks 
7) membantu menaikkan semula punggung
8) membentuk payudara yang cantik
9) terbaik dalam memegang rahim di kedudukannya terutama selepas berurut
10) Mengurangkan masalah keputihan
11) Mengurangkan senggugut yang teruk
12) Melancarkan aliran period & membetulkan period cycle sepenuhnya darah nifas & kotoran di rahim.







Setiap helaian Premium Beautiful mempunyai fungsinya yang tersendiri. Beruntunglah kita yang memakai PB ni ketika berpantang. Rawatan PAKAR dunia dari 5 buah negara: US, German, Jepun, Korea & Taiwan yang kita dapat. 
.
.
Pakai bengkung PB ni, luka dalaman & luaran cepat kering & baik, perut jadi kempis seawal 5 minit. Pakai PB umpama dapat 5x sesi bertungku..Tak perlu susah-susah sediakan tungku, senang nak pakai, tak perlu bantuan orang lain. Bab badan yang banyak angin memang patut pakai bengkung moden ni. Terkentut2 atau sedawa jadinya nanti. Ni masa healing crisis. 
.














Sambil pakai Premium Beautiful korset, kita ambil pula Pil Herba Maharani. Terbaik untuk dalaman kita orang perempuan. Masa pantang memang nak kena jaga badan betul-betul sihat. Lepas berpantang kita akan rasa lebih cergas, bertenaga nak uruskan kerja di pejabat atau di rumah.

ANTARA KEBERKESANAN MAHARANI

(









Jadi, cepat-cepat dapatkan SET BERPANTANG TERBAIK ini. 

Pasti  AWET MUDA, CERGAS & CANTIK selepas berpantang nanti.















Wednesday, 30 August 2017

PREMIUM BEAUTIFUL : KORSET BERPANTANG BUAT DUIT




Premium Beautiful pilihan kami. Tak mahu bengkung/korset biasa-biasa lagi. 
.
Sebab dengan PB:
(+) kami berjaya turunkan berat
(+) kami berjaya kempiskan perut
(+) kami berjaya bentuk & kemaskan badan
(+) sakit pinggang & belakang sudah tiada
(+) senggugut teruk dah tiada
(+) punggung yang lebar pun berjaya dikecilkan
.
Banyak lagi. Dan yang paling best sekarang

(+) kami buat duit dari PB
(+) kami bantu income keluarga dengan PB
(+) kami dapat bagi belanja  bulanan lebih pada mak abah
(+) kami dapat menabung konsisten untuk anak-anak
(+) kami ada social network yang baru & positif
.
Kami dah PAKAI, dah RASA & sekarang kami KONGSI kebaikan PB. Kami GANDA INCOME extra dengan PB. Anda pun boleh. Pakai & mulakan sekarang. 
.
❤️❤️
Siti Azlina Osman | 016 3542963


Tuesday, 8 August 2017

PREMIUM BEAUTIFUL MERDEKA SALES IS BACK!




Great news to all..

Well, it's back again this year for MERDEKA!



Grab the chance to own 

1 set of Premium Beautiful Corset with SUPER DUPER PRICE.


(Read the details about PB here)

Do not wait any longer. It's already 1 year since you heard PB Merdeka Sales & this time around don't miss it gals. 
.
See the transformations of our clients below. It could be you next.












Wait no more. 


WA/PM 016 3542963 for order.





Monday, 24 July 2017

Elizad Sharifuddin - Haiyaya (OST Encik Suami Mat Salih Celup)



Fresh song!

Let's get up girls. Never give up. Great song from Elizad Sharifuddin, a Malaysian singer & actress. Thumbs up!


Monday, 17 July 2017

Premium Beautiful : Wear & Earn Extra Money





It's been a while since I last updated my blog. I wasn't sick, but it had been such hectic months, thanks to your continuous support for Premium Beautiful :) 

Btw, in order to progress, I need to start writing in English. So my subsequent posts will be in English from now on. Hehe. 

The demand for PB has been crazy since Ramadhan. Alhamdulillah. I am still checking your orders as we speak. They are not only from Malaysia, but they come from our neighboring countries too like Singapore, Indonesia and Brunei. 

For those who just got to know this blog, I am Siti Azliana Osman.  I am 35 years young (hehe) from Melaka. I am a mother of 2 and currently doing a full time business as a PB expert and a business coach for Haio's new entrepreneurs. I actively coach my team and new business partners for our Korea free trip projects. I am looking for someone who wants to make extra income, be it part time or full time regardless of your position.

Here are a few examples of my team's paycheck in this business. They are all under my coaching and our group; The Diamond Circle.

Please do not hesitate to contact, if you require more info :)


WA/PM 016 3542963.

 I'm happy to explain it to you.























Let's be part of my team TODAY.