Monday, 6 August 2012

HEALING CRISIS: PREMIUM BEAUTIFUL

My Dear Girlfriends out there...

Today, Olyn share tentang apakah simpton-simpton yang mungkin anda akan rasai (healing crisis) di permulaan memakai premium beautiful. Bergantung kepada tahap kesihatan badan kita..Usually happen in 1-2 days..Ini merupakan tanda2 positif dalam memulihkan kesihatan dalaman kita..


Symtom-symtom yang normal berlaku: 

1. Sakit kepala - bagi orang yang kerap sakit kepala dan migrain. Pastikan  minum cukup air.


2. Sakit tulang belakang - bagi orang yang selalu mengalami sakit belakang ~ tindakan awal menyelaraskan tulang belakang

3. Terkentut dan sendawa - bagi orang yang banyak angin ~ tindakan membuang angin. Angin banyak di dalam badan bermakna badan uolss berasid.

4. Badan rasa sedikit sakit - bagi orang yang selalu demam dan sakit sendi-sendi kerana semasa memakai Premium Beautiful seperti di dalam proses berurut

5. Payudara terasa sengal-sengal - memulihkan dan bertindak untuk menegangkan dan menaikkan semula buah dada seperti zaman remaja.

6. Berat badan turun - menunjukkan berat badan si pemakai tidak sesuai dengan ketinggian.

7. Gatal-gatal pada anggota badan & tempat-tempat tertentu - terlalu banyak asid yang dikeluarkan melalui perpeluhan. Kesan-kesan kehitaman pada pinggang mungkin berlaku. teruskan pemakaian untuk mengeluarkan toksid berasid.

8. Badan terasa cergas dan lebih aktif - kerana tindakan resonan molekul air di dalam badan lebih aktif setelah memakai Premium Beautiful kerana tindakan FIR.
Jadi, jangan risau2 ye semua..Kita akan rasa lebih selesa, ringan & sihat after memakai Premium Beautiful ni.
Call la OLyn untuk free consultation & trial..
Yang nak beli or nak join this biz pun please
Call/ sms me @ 016 354 2963.


Be First to Post Comment !
Post a Comment

Custom Post Signature

Custom Post  Signature