Monday, 13 August 2012

Kenali Saiz Premium Beautiful Anda:PB Calculator

HI Semua..

Untuk Entry hari ni, Olyn nak inform you all how to know your Premium Beautiful'size..Ha, Premium Beautiful ni direka untuk memenuhi semua saiz badan wanita..Iye, ni bukan hentam kromo je buat corset..Ada macam-macam saiz untuk suit kita punya badan.

Jadi, apakata korang ukur dulu saiz badan korang.HOw to measure? Klik sini.

Then lepas dapat semua 4 bacaan tu, korang key in dalam PB Calculator yang terdapat di sebelah kanan blog.Nampak tak?Key in ukuran badan korang, then, keluar la saiz PB korang.

Book your appoitment with me to get upclose with PB & try!!

[email protected] SITI- 016 354 2963

No comments:

Post a Comment