Sunday, 5 August 2012

PERSOALAN MENGENAI PREMIUM BEAUTIFUL!

 Hi SEmua..


Since banyak sangat persoalan yang Olyn terima mengenai Premium Beautiful, jadi Olyn decide untuk menjawab semua persoalan itu 'ONe shot' dalam blog ni..


Ok, Jom Baca ye Semua..




Actually, once pkai PREMIUM BEAUTIFUL, kita akan dapati it is actually "Self Practice" for Diet .. kita akan rasa cepat kenyang dan dalam masa yang sama ..kita akan mengurangkan portion pemakanan dan mengawal nafsu mkn tu .. Best kan, tak perlu lagi sekat keinginan nak makan .. 


SUSAH KE NAK PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL?

TAK SUSAH pun .. PREMIUM BEAUTIFUL comes with different size & yang paling penting Saiz PREMIUM BEAUTIFUL  adalah berdasarkan saiz ukuran badan kita sendiri . Untuk pastikan size PREMIUM BEAUTIFUL , sila bagi pada OLYN 4 ukuran utama badan uolss seperti berikut :-

1) puncak dada (bust)
2) bawah dada (underbust)
3)pinggang (waist)
4) punggung (hips)

Anda pasti selesa since korset mengikut bentuk badan sendiri.. Juz pakai konsisten 8 jam sehari (tak kan rasa 8 jam tu lama since sgt selesa) & size badan akan mengecil seperti mana yang di idamkan.


Bukan LECEH ke nak ke TANDAS?
Ish mana ade leceh .. rasa leceh tu pun mungkin pada hari pertama jer coz belum biasa lagi .. Ape yang kita kena buat just lipatkan waist nipper dan turunkan long girdle mcm biasa. Then, teruskan hajat ye:)




PREMIUM BEAUTIFUL ni, kalau ROSAK mcm mane?
Premium Beautiful adalah korset berkualiti yang jarang akan rosak even though its comes withLIFETIME WARRANTY 
Kalau rosak, pass je pada Olyn, nanti kita sent it for repair!!
.
PANAS TAK pakai  PREMIUM BEAUTIFUL??
Bahan yang digunakan untuk penghasilan PREMIUM BEAUTIFUL adalah dari fabrik berteknologiAKWATEK & AKWADYNE yang lembut dan ianya mengekalkan suhu badan.. Fabrik ni teknologi dari German .. Kalau suasana sejuk kainnya akan mengecut dan badan kita akan terasa suam. Manakala bila cuaca panas, kain PB akan mengembang dan kita akan terasa tidak panas .. so sangat sesuai di pakai di mana jua kite berada ..


 BEST tak pakai PREMIUM BEAUTIFUL?
Korset ni SANGAT SELESA dipakai sepanjang hari kerana kahalusan & kelembutan kepada kulit. Premium Beautiful adalah SUPERBRAND produk & mendapat pengiktirafan di peringkat antarabangsa. Maknanya Premium Beautiful sangat berkualiti tinggi dan terlaris di pasaran. Premium Beautiful  menjaga kesihatan disamping membentuk kontur bentuk badan yang ideal. Premium Beautiful is 70% for healthy and 30% for beauty.


Sampai bila nak pakai ?
Minimum 8 hours per day .. ala macam  pakai baju pergi kerja, macam tu la .. dari pagi sampai ke petang jer .. dengan pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni uolss mampu mengubah bentuk badan menjadi langsing dan meningkatkan tahap kesihatan hidup .. best kan?!


Kenapa PREMIUM BEAUTIFUL MAHAL sangat ?
It is because of quality of the product itself and how effective this product. Ni long term BODY INVESTMENT ... Pasti tak akan menyesal bila melabur untuk membeli korset ni sebab after pakai, kita dapat rasakan betapa SELESA, BEST, YAKIN dan CANTIK .. Kita perlu pandang dari sudut kesihatan ..
Plus this korset kan ade jaminan seumur hidup .. Ade ke product lain yg jaminan seumur hidup??


Contact Olyn untuk Free Consultation or Free Trial_
016 354 2963

Sayang semua..Badan kita juga seperti kereta yang perlukan maintenance..Apa salahnya berbelanja untuk pelaburan jangka panjang!!Untuk  diri kita sendiri juga kan..











No comments:

Post a Comment