Saturday, 11 August 2012

Testimoni:Surirumah Menjadi Top Leader

Salam semua..

smlm 10hb kan..Ada apa dengan hari tersebut? 10hb adalah hari gembira buat semua PB agent  sebab hari pembayaran bonus..Lama ke baru ke dalam biz ni semua pun happy sebab everyone dapat bonus..Yang paling seronok tentulah yang masih baru dengan biz ni kan..Apa agaknya perasaan korang bila lihat bonus pertama pun dah mencecah lebih RM4000. Tentulah seronok kan.Jadi, memang Tiada halangan untuk mengubah hidup dan berjaya. Yang menjadi halangan adalah diri sendiri.Jika kita kerap bagi alasan, memang kita selamanya tak akan berubah.Anak,Suami, Kerja adalah antara alasan yang selalu diberi oleh kita, tapi cuba kita fikir semula, orang2 yang berjaya juga melalui pengalaman yang masa.Cuma yang bezanya, semangat & kekentalan diri masing2 untuk berjaya.

Contoh seperti one of my leader, Puan Hanis Haizi, daripada surirumah akhirnya menjadi one of the Top agent & leader.Check out her blog http://www.hanishaizi.com/ to read more about her
PREMIUM BEAUTIFUL *TOP AGENT.
Jika 4 tahun lepas, dia menggunakan alasan malu, tiada ramai contact, for sure dia masih lagi surirumah yang mengharapkan duit belanja daripada suami setiap bulan.Jadi, memang tiada alasan untuk berjaya.Sama Ada u Engineer,Doktor ke, waima tukang sapu pun tapi jika ada keinginnan dan kesungguhan untuk berjaya dan mengubah hidup, & diiringi dengan keyakinan yang kuat kepda Yang Maha Esa, pasti usaha yang kita lakukan akan membuahkan hasil.Semalam, first time olyn jumpa dia di majlis berkongsi ilmu di Green Leader Group Academy.Sangat kagum dengan semangat yang ditunjukkan oleh beliau dalam memastikan semua yang hadir memanfaatkan ilmu yang diberi.She's really give all out & dia punya speech pun kita boleh rasa semangat dia.Why she so confident?Ini kerana semua cabaran beliau dah lalui, bak kata beliau anak sakit pun, dia tak akan jadikan itu halangan untuk tidak keluar berjumpa client.

Jadi, jika anda ada kemahuan untuk sama-sama buat this biznes, call la olyn @ 016-354 2963 / drop me ur email at [email protected].
Olyn sedia membantu untuk kita sama-sama berjaya dalam bizness..Bawah ni olyn share sikit gambar yang olyn ambil semalam di GLG Academy..





No comments:

Post a Comment