Saturday, 25 August 2012

Testimony: Artis pun pakai PB

Salam 7 Syawal,

Hari ni olyn nak share pasal sorang artis ni yang kita tahu memang ramai anak:) Tapi badan dia mantain jee..Sape lagi kalau kalau tak Isma AF7 .Ha, kat sebelah dia tu,CDM Fendi .. dia la yg kenalkan PB pd si Isma ni ... si Fendi ni bujang lg tau .. anak bujang pun bleh jual korset .. income die 5 angka tau .. tak nak ke yang?







Ade org ckp pakai PB ni membazir .. Membazir ke kalau kite dpt kuruskan badan & menjaga kebahgiaan rumah tangga? ish ish .. itukan pelaburan seumur hidup kita .. Pakai PB bukan jer dapat kurus malah menjaga kesihatan tau .. siap bleh generate side income sampai 5-6 angka tau!

Antara kebaikan yg kite dpt dari PB ni untuk sehat ialah seperti berikut:


  • mengelakan sel kanser aktif
  • senggugut
  • gout
  • migrain
  • mengelakan mendapat ketumbuhan kat payudara (cyst)
  • athma
  • gatsrik
  • buasir
  • sembelit
  • rahim jatuh (bukan Rahim Maarof ye ;p)
  • melancarkan perjalanan darah
  • veriscose vain (apekah itu?? urat timbul)
  • dan macam lagi la kan ...

Untuk en2 suami, sila2 lah belikan PB ni untuk si isteri..Lagipun isteri ramping rahsia rumah tangga bahgia tau .. bukan OLYN yg cakap, tp kajian yg cakap .. hehehe .. biarpun en suami ckp tak pe isteri gemuk tp mana kite tau itu hanya untuk menjaga hati kite ..






Pada yg bujang , takkan nak biarkan je badan tu sayang.. bila single ni, ramai yang memerhatikan..so kena la jaga badan tu .. baru ade keyakinan diri .. yang dah kahwin plak, suami  pulak sedang di perhatikan .. so fikir2lah ..


Kalau  nak TRY secara FREE, contactlah Olyn for appointment ... tak rugi try dulu .. mcm baju gak, klau dah try tak semestinya kena beli kan .. tp klau dah try & memang rasa best, confirm la kite beli .. hehehe

Mobile:016 354 2963
Email: [email protected]

Ok..Sayang semua!!


No comments:

Post a Comment