Saturday, 25 August 2012

TESTIMONY:OVERWEIGHT STUDENT

Salam Syawal lagi,

Olyn tgh semangat ni nak share semua testimoni untuk tatapan/ renungan semua yang tengah berkira2 nak pakai PB atau buat biz PB ni..Ini cerita tentang biz partner Shaliza aziz iaitu Rowena.Wena ni student lagi tu kat Uitm.Nak jadi cerita dia try PB masa si Ieja buka booth di MIDA (think last year macam tu).Dek kerana amazed dengan immediate effect from PB, sampai si Wena ni tak boleh tidur malam..Ha..dah slimm dah si Wena ni sekarang.

Yang mana jejaka2 yang tak pandang pun Wena ni sekarang toleh dua tiga sepuluh kali la..





Tengok dia..Banyak tak beza?

Ni link FB Wena : http://www.facebook.com/rowena.zainuddin if tak percaya dia mantain until now.


Macam olyn mention tadi la, Wena ni just seorang student kat Uitm tp masih mampu memiliki Premium Beautiful .. Hasil sgt berbaloi kan? Malah Wena sekarang terus buat bisnes PB lagi .. Yelah kan, dah ramai sgt tanye dia pasal PB .. Alang2  pakai PB, baik terus buat duit kan.Tak nak ke kalau boleh   generate income 4-5 angka .. Wena yang Student pun nak, inikan kite kan :)


Pasal payment, jangan risau. call Olyn 016 354 2963 untuk tahu pelan pembayaran PB.

Apapun, tepuk dada tanya selera.Ok yang!!

No comments:

Post a Comment