Tuesday, 11 September 2012

1 Jam Boleh Bakar 900 kalori Dengan Premium Beautiful

 Happy lunch semua..Ini la kesempatan olyn untuk post entry & share dengan you all..Olyn buat biz PB secara part time, so, time management is important..lagipun biz secara online ni senang..Hanya perlukan blog & juga FB.
 
Okla,
 
Hari ni Olyn nak share fakta yg sgt menarik.. sebelum tu, cube tengok gambar-gambar kt bawah ni, adakah uolss mengalami masalah ni?

Perut Buncit ....



Lemak Berlipat



 
Fakta yang paling best pasal Premium Beautiful ni yang menarik minat olyn memakai dan mempromote PB ialah :-

“Hanya 350 kalori terbakar bila berjoging selama ½ jam"

“ 900 kalori terbakar dalam masa 1 jam memakai Premium Beautiful”

Pakai Premium Beautiful ni kenalah disiplin, Olyn pkai minimum sehari 8 jam dan kesan die memang dah nampak. Punggung Olyn dah semakin mengecil kelebarannya dan peha juga jadi kecil..

No comments:

Post a Comment