Sunday, 23 September 2012

10 Wanita Tercantik Di Dunia 2012

Majalah People kembali menyenaraikan 10 wanita Tercantik di Dunia.Olyn nak you all perhatikan betul2 gambar2 wsnita yang tersenarai ini.Apa persamaan antara mereka yang dinobatkan sebagai 'World's Most Beautiful Woman 2012' ?

  1. Beyonce
    Beyonce
  2. Sofia Vergara
    Sofia Vergara
  3. Charlize Theron
    Charlize Theron
  4. Lily Collins
    Lily Collins
  5. Madeleine Stowe
    Madeleine Stowe
  6. Christina Hendricks
    Christina Hendricks
  7. Michelle Williams
    Michelle Williams
  8. Paula Patton
    Paula Patton
  9. Miranda Lambert
    Miranda Lambert
  10. Kate Middleton
    Kate Middleton
Dapat tak fikirkan apa persamaannya?Ye..jika korang semua perhatikan, wanita-wanita ini mempunyai bentuk badan yang menarik,even diaorang ni berisi pun,tetap curvylivious gitu..Beyonce contoh wanita yang pernah mempunyai berat badan yang berlebihan, but after she managed to lose her weight, she maintained her weight by wearing corset..plus with corset, her body shape look soooo hot!!Agree?

Di luar sana, ada macam2 jenis corset/girdle yang dijual,harga dari serendah RM80 hinggalah RM300.Tapi peranan bra/korset/girdle itu hanyalah untuk menjadikan bentuk badan anda kelihatan menarik ketika berpakaian..Ha, kalau buka pakaian macam mana rupanya?If you buy a good corset says Triumph,it cost about RM200 to RM300.but you spend only for the sake of getting curvy body..So, bila you senggugut yang sangat teruk contoh ya.. you kena pergi klinik.Kalau tak elok, juga kena jumpa pakarla..so, kita kena spend duit untuk ubat appoitment doc,ha, macamana pula rawatan untuk penghidap kanser?..

PB corset istimewa sebab direka khas untuk kesihatan dalaman wanita, yang bermasalah senggugut, sembelit, migrain pun boleh,Pb melancarkan perjalanan darah, menstabilkan hormon & mencegah sel2 kanser dari aktif.70% untuk kesihatan & 30% untuk kecantikan.you cuma bayar sekali seumur hidup,you all dapat kebaikan luar dan dalam.

.PB corset telah diiktiraf SUPERBRAND product, ada LIFETIME WARRANTY lagi..

Berbaloi2 kan..

Jadi, kepada yang nak tahu pasal PB, nak try sarung PB secara free atau yang nak tahu pasal biz PB

call olyn
016 354  2963

Email

LUV
OLYN



No comments:

Post a Comment