Wednesday, 5 September 2012

Meriahnya Hari Raya 2012

Salam semua..

Hari ini olyn terasa sangat la rajin nak kongsi pasal celebration hari raya tahun ni..Apa yang istimewanya? Pertama, olyn boleh melaram dengan baju raya dari designer terkenal Jovian Mandagie. Selain itu, olyn feel sangat selesa & perasan dengan shape badan yang dah langsing gitu.Yelah, 2 tahun pegang angka 61kg..akhirnya dapat juga berat badan lama 55kg..Dulu, olyn macam fedup je how to cover punggung yang lebar sebab kalau pakai kebaya pendek sure ketara nampak kan..but now happy!!Yess!!

Itu antara reason dari segi fizikal, if reason dari segi financial,
kira raya tahun ni, dapat melaram lebih sikit sebab ada extra income dari biz PB.If harap duit gaji je,kena berkiralah juga budget, dari sebelum raya hingga lah lepas raya, beli baju raya (selalunya beli untuk anak2 dulu..mama dia ni last2..tgk budget la katakan), persiapan rumah lagi,duit angpau raya..wah banyaknya..tapi kali ni, alhamdulillah..all under control..siap boleh bawa anak2 pergi bercuti lagi (short trip to genting theme park)..ditambah persiapan raya untuk anak dara saya tu..umur baru 3 tahun tapi dia punya list kalahkan anak dara 18 tahun..lip balm pun ada ok!!



My Family



@ Kampung nenek,Telok Mas, Melaka..Pose ala2 gadis kampung gitu!!

 Inilah dia menteri wanita tgh melawat kampung:)
 
 My Parents..Sayang Mak & Abah
 
 Anak olyn yang baju kaler pink ok!!
 
 My gorgeous sisters
 
 Gambar ni actually ambil masa buka posa di restoran istana bambu..saje masukkan nak show baju jovian:P
 
 Peace dari my nenek..i pun pakai baju from  jovian juga

                        Raya ke rumah my friend,Aween
 
Anak2 i yang sibuk bergaya
 
Ini kasut Husna..Melaram gitu!!
 
Selit sikit gambar bercuti ke Genting
 
 Her first lesson -main gunting2
 
 My first experience ever-Pegang ular, berat & gemuk ok..Geliiii

See my happy face..
 
Eh, ada lagi..kitaorg mmg mcm ni..suka la sangat bergambar
 
 
 
 
My crazy siblings:P
 
Apapun, olyn happy bila keluarga & anak2 happy..Enjoy our photos during Raya:)


Love,
Olyn
016 354 2963






No comments:

Post a Comment