Tuesday, 4 September 2012

PERUBAHAN 360 DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL ~

Salam Semua..

Tak sabar nak buat entry ni .. hehe .. Kenape ek? Coz olyn nak share bukti2 kejayaan dari rakan2 & leaders dalam biznes ni .. Coz ramai di luar sana yg masih ragu2 about biznes ni .. dulu olyn pun sama jugak .. risau sgt .. tp perasaan risau tu tak membawa ape2 manfaat ..

Jom tgk bukti2 yang terdekat dgn olyn ye .. ni juz sebahagian dr bukti2 .. Ramai sgt yang dah berjaya dalam biznes ni .. Jom follow sama2 dgn olyn..


1. Hanis Haizi
My team leader yg sgt berdedikasi .. umur baru 27 tahun tp monthly income 6 angka .. not only that!! dah bergelar jutawan .. impressive kan?



Before: Hanis juz seorg housewife with no income ..




After :

3 years Hanis dalam biz ni :) & now sgt2 gorgeous!!

Income pun bykkkkk!!!

2. Sha Khalid
Direct leader ieja .. seorg engineer di IBM, ibu kepada 2 hero .. biarpun buat biznes secara part time, dlm tak sampai setahun mampu meraih income 20-30k sebulan ... Gaji full time 5k vs part time biznes 20k .. Yang mana byk?


Sebelum: Gaya agak naif ;p (sorry Sha) .. busy ngan kerja opis




After:

Sangat bergaya (more confident) & dpt pakai kereta mewah juz after 6 bulan biz..

Sebelum biz Sha pakai Viva jer ..

3. Maisarah
One of leader in our group .. dulu pun engineer tp Mai ckp dgn anak 2 (mase tu) gaji terasa kecik jer nilainya .. Dari situ Mai decide utk baiki taraf hidup .. After few months Mai resign & tumpukan pd biznes .. Memang tak sia2 coz hidup Mai sgt berubah .. Income terbaru Mai RM80k sebln ...





Before .. masa ni masih 2 anak ..

Kehidupan biasa2 shj biarpun seorg engineer ..


After ..

Bukan lama pun, juz 2 tahun dpt mengubah hidup kepada lebih selesa

Tengok la Mai, nampak lain kan? hehe

Ibu kpd 3 anak masih nampk sgt gojes!

4. Salha

Sama seperti Hanis, dr hanya seorg housewife, kini seorg bisnes woman berjaya .. masih muda, sebaya Hanis .. income pun 6 angka tau :)

 

Before

Nampak biasa2 jer .. olyn pernah gak jd housewife dulu2 ..

memang duit xde, maka nak bergaya pun tak leh .. huhu


After

Bukan je bergaya, malah lebih berkeyakinan ..

Bukan tu jer, yg plg best dpt menbantu ekonomi keluarga, epsc hubby ..

bertambah hubby syg kan coz wife pandai tlg ringankan beban hubby ..

Best kan?

5. Shaliza Aziz
EX HSBC staff,setahun buat biz PB,income dah cecah RM20K++ sebulan.
Best kan!!


Before

Nak tempah baju raya pun kena kira bajet btul2 katanya .. hehe .. takut bajet burst ..



After

 
6. Norain Nizar

Kawan lama dari sekolah menengah, engineer di MMHB, buat biz PB part time, 8 bulan je dah achieve pangkat ke 3 tinggi, & last month she achieved RM100k sales masa dalam pantang..

 

 
So jom kite bertindak hari ini juga & together achieve impian sama2..

Call olyn & book for your appointment today!!
 
Mobile 016 354 2963

1 comment: