Tuesday, 11 September 2012

Rahsia artis berbadan cantik

Hye all..entry hari ni olyn nak,share about artis wanita di malaysia yang pakai corset Premium Beautiful.You all pasti kenal la sebab diaorg ni memang mempunyai bentuk badan yang mantap,meletup cantik gitu.Pakai baju apa pun cantiklah.

Jomlah tengok siapa antara artis yang pakai Premium Beautiful!


1)Isma AF7
 Isma, bekas penyanyi keluaran AF musim ke 7 ini merupkan ibu beranak 5..Kagumkan..mantain je body shape beliau ni:) 


2)Farah Adeeba, Owner Tudung Najjah

Bekas personaliti TV3 ini, merupakan owner butik tudung Najjah yang sememangnya amat mementingkan penampilan.Olyn juga tengok Farah yang mantain cantik je..

3)Ziana Zain

Ha..Ziana Zain, mempunyai anak kembar lagi..walaupun you all boleh katakan dia kurus sebab jadi duta slimworld, but she still wear PB.Selain maintain body shape, PB bagus untuk kesihatan dalaman wanita.
4) Ning Baizura

Ning Baizura juga one of PB user

So, kepada yang minat akan artis2 seperti di atas & ingin jadi cantik macam diaorang ni, call la olyn..

mobile 016 354 2963



Luv
OLYN

No comments:

Post a Comment