Tuesday, 11 September 2012

Senang ke nak jual Premium Beautiful ni?

Hi semua,
Macam mana sambutan raya di penghujung syawal ni? Ada lagi ke jemputan open house? Hari ini pun olyn dapat 2 jemputan open house hari Ahad nanti..Tengah berfikir nak pergi yang mana, sebabnya  olyn nak balik kampungggg..
.. Ok la, Olyn nak share kat you all pasal biz PB ni since ramai yang bertanye Olyn senang ke nak jual Premium Beautiful ni? Alhamdulillah, this is the easiest business yang Olyn pernah buat setakat ni .. Olyn pernah buat bisnes lain macam jual insurance dan unit trust tapi this bisnes memang yang paling senang sekali nak buat .. dan yang paling penting paling masyuk!!!

Apa yang menyebabkan Premium Beautiful senang dijual?
a)Premium Beautiful ni sudah lama di pasaran dan orang dah tahu kebaikan dan keberkesanannya. Semua testimonial yang ada di internet semuanya positif dan tak ada lagi orang komplen yang this produk tak bagus ke ape.

b) Premium Beautiful ni Superbrand produk, sudah tentulah orang tak syak nak beli lagi.

c) Premium Beautiful is lifetime warranty product. So, beli mahal-mahal pun, rasa memang berbaloi sebab kainnya tahan seumur hidup. Walaupun rosak spt cangkuk tercabut ke,koyak ke .. boleh repair at NO COST / FREE of charge.

d)Kebanyakan customer yang approach OLYN for Premium Beautiful takkan tanya banyak tentang korset ni sebab dah famous/ di kenali ramai. Tu olyn pun tak perlu dah advertise lebih-lebih pasal Premium Beautiful ni ..

e)We work as a team .. macam olyn yang masih baru in this biz, sokongan dari team sangat bagus, kira they willing to share every info to use..diri sendiri perlu decide untuk gunakan dan duplicate cara mereka.





Cuba uolss lihat carian di Google. Berapa ramai orang yang cari info pasal Premium Beautiful ni? Tgk la. Permintaan yang begitu tinggi kan? Dalam masa 0.07 saat, lebih kurang 44,400,000 hits untuk Premium Beautiful punya carian. Berjuta-juta orang mencari info mengenai Premium Beautiful.








Apa RAHSIANYA?


Rahsianya olyn gunakan cara internet. Itulah RAHSIA kejayaan group Olyn di bawah bimbingan Sha Khalid & Hanis Haizi. Buat cara internet memang pantas dan tak perlu pergi ke rumah orang pun. Semuanya akan dikongsikan secara percuma bagaimana caranya untuk dapatkan pembeli dengan pantas melalui internet. Setiap hari ada orang tanya tau sama ada melalui FB, email, SMS or even call.


Sedikit info tentang bisnes Premium Beautiful yang Olyn tak pernah cerita sebelum ni. Untuk bisnes ni, kena setup macam ni je:


  • Satu produk sahaja iaitu Premium Beautiful corset. Tak perlu jual produk2 lain. Fokus pada satu produk sahaja .. Barulah leh jadi expert .. tak susah kan?

  • Jual 8 set sahaja seumur hidup. Tak perlu fikir nak simpan stok banyak2 dalam rumah. Nanti semak kan? So, bagus tak? Kenapa 8 set? Tak logik plak dgr kan jual 8 set tapi bleh dapat income puluh2 ribu .. Nanti Olyn boleh terangkan bagaimana 8 set dalam tak sampai sebulan boleh habis & bagaimana dgn 8 set ni bleh menbantu uolss meraih income puluh ribu .. Orang buka kedai runcit pun nak setup kedai pun dah puluhan ribu, belum barang lagi .. tp bisnes ni hanya kluar modal dari serendah RM50 sahaja ..

  • Tak perlu modal untuk setup kedai, gaji pekerja, sewa tapak .. Jual online je .. Jimat masa & duit .. Nak dapatkan balik modal amatlah singkat .. Sekejap je habis jual dan modal pun dapat semula, untung pun apa lagi, dapat juga .. Bonus sudah tentulah dapat selain dapat untung jualan. Itu Olyn boleh cerita in details kalau you all berminat .. contact Olyn ye .. Penat nak cerita satu-satu kat sini kan .. Nanti konpius lak uolss .. hehe..

Olyn rasa ni sahaja info yang penting untuk pengetahuan semua. Masih rasa susah? Jangan fikir susah. Jika susah yang kita fikir, maka susahlah jadinya .. walaupun hanya nak bancuh air je. Jika fikir nak tangguh dulu lihat kejayaan orang macam tu je...memang rugi besar la kita ..
Sedikit gambaran supaya kita semua  berfikir sejenak. Cuba  bayangkan nasib dan kewangan kita dalam masa 10 tahun lagi. Cuba  kira berapa saving  masa tu dan adakah kita yang telah kerja makan gaji boleh hidup dengan RM1 juta duit pencen? Kalau saving yang makin bertambah tak pe .. jangan plak loan yang makin bertambah ..

Anak2 pun semakin membesar. Makin besar, makin banyak keperluan duit untuk masa depan mereka nanti .. masuk universiti, nak kawin, nak sambung belajar .. Begitu juga diri kita, kadar kesihatan kita, kadar tanggungan kita ketika tua .. Semuanya perlu kita fikirkan ..



Bagi yang cakap rezeki tu ada di mana2 .. Memang lah btul .. Tapi, Allah suruh kita sentiasa berusaha dan jangan harapkan rezeki tu datang bergolek .. Jangan hanya harapkan subsidy jer yang belum tentu akan dapat .. Inilah yang dipanggil usaha. Usaha buat bisnes dan perniagaan tu kan adalah anjuran Rasulullah S.A.W. Cari perniagaan yang halal, dan lakukan dengan penuh Etika. InsyaAllah berjaya.

Call/whatsapp
016 3542963

Email

No comments:

Post a Comment