Monday, 15 October 2012

JOVIAN MANDAGIE'S FEVER: CALL FOR BEAUTIFUL JOVIANISTA

HI ladies aka Jovisnista!

korang dah dapatkan tak koleksi Jovian utk this coming Aidiladha?Sangat awesome la design kali ni..check Zalora sayang!ada preorder open utk design yang seperti kat bawah ni
 
 
If kita perhatikan design baju ni, sungguh cantik kalau ianya nampak terletak kat badan kan/...badan pun kena la ada shape yang cantik.Mana2 lemak yang tak sepatutnya tu kena kita adjust agar pergi ke tempat yang sepatutnya..Punggung yang mana lebar tu jom kita kemaskan..dahla kebanyakan kain Jovian ni ala2 duyung gitu kan..
 
Apalagi, lets pakai PB supaya penampilan badan kita nampak kemas & cantik.
 
 
 
Call/Whatsapp Olyn ok
016 354 2963
 
 

1 comment:

  1. header yang cantik dan jelesssssssssssssssssssssss

    ReplyDelete