Tuesday, 2 October 2012

Postur Badan yang cantik dengan PB

Hi semua..Olyn tak boleh nak tido selagi tak buat entry ni..Tak sabar nak share pada korang semua about this young & talented girl,top blogger & model muslimah.Olyn sebenarnya baru baca entry kat blog Fatin ni.Yelah, sekarang macam hot la juga nama Fatin ni.you can google je nama dia..Fatin Liyana..blog dia sangat santai, tu yang  ramai suka baca post dia.(www.honeykoyuki.blogspot.com)

yang buat Olyn teruja nak share pasal story dia ni sebab her testimony wearing pb.Fatin ni berat cuma 47kg with ketinggisn 160 .As a model,she always ditegur sbout her body posture!!Fatin punya posture blh dikategori like C shape..bahu &perut ke depan..contoh like artis Hollywood tu..Keira Knigtley!!yes..tinggi,kurus..postur badan cam melengkung gitu!!

so dipendekkan cerita,dia diperkenalkan dengan PB bulan September yang lepas,so after 6days pakai PB she wrote the entry about her wearing pb.and yes,tuan puan,u can see the difference in a few days..like one of my customer pb sms me that people start noticed her body shape after 3days dia pakai PB!

for Fatin liyana,she excited  about her bodyposture change after 6days pakai PB!!Selain tu, dia bagitahu specialnya PB berbanding corset2 yang ada di pasaran.She love material PB.Tak panas,tak rimas..siap dia bawa tidutr lagi..punya la seronok dia pakai PB ..Jadi,persoalan tentang pb material selesa atau tidak  tu dibuktikan juga..oh,sebelum tu..olyn nak highlight kat sini yang Fatin liyana not PB spoke person ok!Dia tidak dibayar untuk buat entry tentang PB ya you all..

Ok, please tgk gambar2 kat bawah ni..Gambar before & after ..Amazing change right!!

 Before

 After


Badannya yang lurus sebelum ni dah start ada lekuk & berpinggang..Congrats!!


Hehe..Olyn pun nak menyelit juga dalam post tentang Fatin ni..Semalam olyn beli majalah GLOW yang dijual di Watson (RM2 for member, RM3 for non member).Cover depan majalah tu yang buat olyn tertarik.Ha, cuba tengok kat bawah ni

Jessica Alba , is a mother of 2 kids, show off her great body..Cantik kan dia..
Eh..gambar siapa pula yang kat bawah tu.
Dia pun nak interframe juga..Layankan aje la ye..Tengah imagine tajuk artikel magazine Jessica Alba tu change to Siti Azlina..haha..Perasan betul la budak ni..

Untuk sesiapa yang nak dapatkan konsultasi free tentang PB /nak beli PB,
boleh call/whatsapp/email olyn k
016 354 2963



No comments:

Post a Comment