Monday, 12 November 2012

Cara Betul Pakai PB

Salam all..

Do you already have a Premium Beautiful?

To those yang dah ada tapi pakai on off or dah lama tak pakai, hope this info will help you. To those yang belum ada Premium Beautiful, take this as advance info okay. After this you can contact me to get the BEST PRICE =) Sempat lagi promote. Hehe.

First of all, you have to know that Premium Beautiful consist of three pieces. There are Long Girdle, Waist Nipper and Long Bra. Each one of them have their own function so that is why I would recommend you to wear full set to get the optimum benefits and result.

Long Girdle




- Sebagai pengganti seluar dalam.
- Sarungkan Long Girdle seperti anda memakai seluar. For first timer, you may facing a little hard time but it will be getting easier time to time, day to day.
- Please consult your Premium Beautiful Agent during your first time wearing it to make sure that you wear it correctly with the right method.
- Bila dah pakai, make sure getah yg sepatutnya berada di bahagian pinggang terletak kemas. Masukkan lemak-lemak (if any) yang ada di bahagian perut dan punggung ke dalam Long Girdle.

Long Bra




- Sebagai pengganti bra
- Untuk memudahkan pemakaian, silalah berkemban menggunakan kain batik. Hope you have one. LOL
- Kancingkan semua kancing Long Bra di hadapan
- After dah siap kancing, pusingkan Long Bra tadi supaya bahagian cup berada di depan & kancing dibelakang
- Kemaskan payudara, make sure semua masuk dalam cup nicely.
- Tarik lemak di bahagian belakang badan (biasanya orang panggil third breast), masukkan dalam Long bra bahagian belakang supaya kelihatan kemas

Waist Nipper



- Seperti bengkung bertujuan untuk memperkemaskan bentuk badan setelah memakai Long Girdle dan Long Bra tadi.
- Kancingkan semua kancing pada Waist Nipper. Pastikan kancing berada di depan kiri.
- After dah siap kancing, tarik tali di bahagian belakang ke depan dan kancingkan
- Tali ni fungsinya untuk support perut kita


Betapa kemasnya badan selepas memakai Premium Beautiful. Takdelah kes lemak bersepah berbonjol sana sini kan..


Doesn't matter if you are the plum size or even the thin one, wearing PB will make your body curvy and neat. You can wear any outfit nicely. Just try okay!

Penting untuk diingatkan kat sini, Premium Beautiful membantu anda tampil sihat dan cantik. Bila dalaman kita sihat, secara automatik cantik tu terserlah. Premium Beautiful BUKAN untuk kurus semata-mata ye. Maksudnya you can't assume that pakai Premium Beautiful confirm kurus. It's a big NO. Kena faham konsep disini iaitu pemakaian Premium Beautiful adalah untuk membantu tubuh badan kita menjadi sihat, postur badan dibetulkan, melancarkan aliran darah dan membantu pelbagai lagi masalah wanita.

If you want to loose weight and inches and also getting healthier at the same time, here are the few important tips:

1. Pemakaian mestilah konsisten minimum 8 jam sehari. Konsisten means pakai everyday without fail. If pakai weekdays sahaja then on weekend tak pakai, maka itu dikira sebagai tak konsisten.

2. Premium Beautiful boleh membantu mengawal our food intake. So bila pakai Premium Beautiful secara automatik kita akan rasa cepat kenyang. If any of you yang makan banyak, tepuk dada tanya selera.

3. Minum air masak secukupnya mengikut yang disarankan 2 liter sehari.

4. Exercise. Tak susah pun. Naik turun tangga, jalan dari office ke parking lot, jalan-jalan di shopping mall pun dikira sebagai senaman juga.

5. Consume lactolite untuk menyingkirkan toksid dalam perut & memudahkan penghadaman.

Haaa....senang kan? As a conclusion, Premium Beautiful is a unique corset. It can suit each one of you because women come with different body shape. That is why the TRUSTED Agent will take your measurement first before suggesting the size for you. Make sense right? Just to ensure the client get the correct size for themselves =)


Which shape are you?


I hope the info above could help you. If you still have any question, feel free to text/whatsapp/call me. I would be glad to share with you. InsyaAllah we share a good thing for everyone especially ladies to feel the benefit.

Call/whatsapp
016 354 2963
 
Email

No comments:

Post a Comment