Tuesday, 6 November 2012

Engineers in Premium Beautiful Business

Hi All,

Malam ni Olyn terasa nak share about engineers yang berada dalam business Premium Beautiful.Since Olyn juga dalam kalangan group engineers, they will become my inspirations dalam impian untuk menambah pendapatan juga  untuk mencapai financial & time freedom.

Oh, sebelum tu, my first inspiration tentulah, my great leader, Hanis Haizi, yang merupakan pencetus revolusi marketing PB thru online (www.hanishaizi.com).


Ok..sambung balik..Dulu biasa dengar yang buat biznes ni hanya orang biasa-biasa jer .. Tapi skang dah ramai golongan professional turut sama ambil peluang ni .. Di bawah ni, olyn name it a few of them..

Maria actually masih bekerja sebagai seorang engineer di Kulim, Kedah. Baru jer habis pantang anak kedua. Husband Maria, Firdaus pula ade own ternakan ayam. Bukan ternakan biasa, tapi berskala besar & canggih. Both of them not only have a stable income but for me consider BIG income .. Tapi still ambil peluang buat biznes ni .. Coz simple & mudah tp income besar .. 




Also an engineer in one of GLC company in Shah Alam .. Be part of this business coz Airin is aiming to have time freedom with her kids. Biasa la kan kerja engineer ni, masa kerja agak tak menentu .. Plus wanna have unlimited income from this business .. .. Since our biznes is very flexible, that's why Airin yang tak de maid & busy pun boleh buat ..


Also an engineer from Johor Bahru .. Baru jer tambah anak yang kedua & also tak de maid .. Ain is my leader,jarak antara OLyn & Ain,boleh tahan jauh, but biznes thru online & duplicable, jadi tiada masalah .. Even rangkaian biz partners Ain ade di Johor, Kuala Lumpur, Perak & Kedah :)  She is one of the Paris & London qualifier..Why Ain buat biznes ni even gaji dah stable? Simple bcoz Ain pun aim unlimited income from this business .. Gaji boleh penuhi keperluan but not impian ..



Last but not least our mentor, Razali Zain .. Bukan ex-mrsm ieja ye ;) Raz pun dulu seorang senior engineer in IT company for almost 10 years .. His last salary pun memang dah 5 angka .. Masa kerja sangat la tak menentu .. Even Raz pernah cerita even during holiday pun pernah terpaksa cancel & balik bekerja .. huhu .. Confirm potong mood kan .. But today Raz with her wife, Hanis Haizi, full time in this business, lead more than thousand biz partners around the world with income more than RM200,000 per month .. That's we called FINANCIAL & TIME FREEDOM ..

So wanna be part of us chasing our dream to be young millionaire like Hanis Haizi andRazali Zain, pm us today!!

Free guidance

Free coaching

Every single step is guided 

016 354 2963
Be First to Post Comment !
Post a Comment

Custom Post Signature

Custom Post  Signature