Friday, 2 November 2012

Promotion For NOV til Dec 2012: GET UR OWN PB SET

Hi all,

pejam celik pejam celik, dah masuk bulan NOV.Lagi 2 bulan je kita akan melangkah ke tahun 2013. Usually kalau sebut tahun baru, ramai antara kita dah pasang azam.

Kalau yang perempuan Olyn pasti ramai akan berazam untuk mengurangkan berat badan, diet la, nak kurus, kurangkan makan..Hehe..termasuk Olyn la dulu..but last2 sampai akhir tahun tak berjaya.then ulang balik azam yang sama.

But, Now untuk tahun baru azam untuk kurus tu dah terkeluar dari senarai Olyn. Cos Olyn dah berjaya dapatkan berat badan yang ideal plus shape badan like masa belum kawin.How? Off course la with PB sayang..

Now, for this month until end of DEC 2012, lets grab a chance to own your PB set.Sangat berbaloi if you purchase PB dlm bulan Nov and DEC ini.

But remember, this promotion is valid for those who purchase in CASH only ya !!
 
 
Nak tahu apa yang anda akan dapat  bila purchase PB in this promotion period?
 
Buy PB  (CASH)

 
 
PB SET
 
Get
 
FREE
 

 
BB plus Collagen
 
 
PB wash
 
&
 
CASH Rebate
 
from
 
RM200 up to RM4500
 
 
Call/whatsapp Olyn
 
 
016 354 2963
 
 
 


No comments:

Post a Comment