Monday, 31 December 2012

Hebatnya Short Bra PB!!

Salam 31 Disember 2012,
 
tinggal lagi beberap jam sebelum melangkah ke tahun 2013. Tak sabar untuk meneruskan segala usaha demi mencapai impian dalam this PB biz.In Sha Allah.
 
Dalam beberapa jam dalam 2012 ni, saya nak share tentang satu product yang sangat-sangat laris dipasaran sekarang ni...iaitu Premium Beautiful Short Bra. Ini la packaging Short Bra..

Semua gambar ikhsan dr Sha Khalid ..(copy pic yer kak sha..hehe)

Cantek kan kotak nye..nmpk sangat2 exclusive!!


Short Bra ni boleh menggantikan Long Bra PB yang ada tu, meaning kalo weekend if nak basuh long bra kita boleh gantikan dengan short bra ni .. Pengalaman Olyn  sendiri short bra ni sangat2 best!!! before this olyn hanya pakai Piere Cardin or Triump (pstt Jusco bra pun ada gak) , rasa selesa dan asal boleh tampung breast ni.BUt after use PB short bra, lagi rasa appreciate asset kita yang satu ni.
 
Pengalaman sendiri menyusukan 2 anak, breast akan berubah bentuk dia..So,olyn memang advise pada ibu-ibu yang dah deliver baby, or memang breast besar or jatuh better pakai short bra ni..sebab kuasa tampungan short bra ni sangat-sangat JITU ok!!! OLyn bila start pki short bra mmg takde dah segala yg dulu tu..mak dah tak pandang uolssss...now mmg dah bertukar pada short bra premium beautiful, sebab sangat-sangat PUAS HATI dengan short bra ni. so if rasa taknak pakai long bra so boleh tukar-tukar dengan pakai short bra ni pulak k.. sebab ciri-ciri short bra ni same je macam long bra..


Short Bra ni ade size jugak ye...


Ok meh saya share ciri-ciri istimewa Short Bra :

  • Disulami dengan FIR yang direka khas berdasarkan kajian daripada bidang ergonomi. Ia dapat melindungi badan dari sinaran UV dengan berkesan serta menggalakkan pengedaran darah & kadar metabolisme. Di samping dapat meningkatkan keanjalan pertumbuhan payudara
  • 3 keping jahitan coli berstereoskopik yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh & menumpukannya dikedudukan yang betol
  • Mempunyai rawan keluli yang berfungsi untuk menegak & mengukuhkan kedudukan payudara
  • Rekabentuk yang berkuasa mampatan & tegangan di bahagian depan dapat meningkatkan garis payudara & menyokong bahagian dada
  • Rekabentuk yang berkuasa mampatan & tegangan di bahagian belakang dapat mengurangkan lemak di bahagian belakang badan
  • Bentuk 'U' yang direka pada bahagian belakang dapat menonjolkan kontur badan yang menarik
  • Kuasa serapan yang baik sesuai untuk dipakai seharian
  • Mempunyai kuasa regangan dalam semua hala yang dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubah reka bentuk asal
  • Pad dada yang direka khas dapat membentuk payudara yang lebih mempesona & boleh di ubah
  • Rekabentuk yang elegan menonjolkan keunggulan product


FIR technology!!



No comments:

Post a Comment