Tuesday, 22 January 2013

Good Start for 2013:HaiO Award Recognition Day

Entry post ni about my Award Recognition Day from Hai O,berlangsung hari Ahad lepas.

So excited to tell u guys,olyn tak pernah terfikir akan naik pentas mcm waktu sekolah dulu..

The best part is olyn naik pentas setelah 5 bulan dlm PB biz ni.With this recognition olyn feel bertambah semangat lagi.Apatah lagi tengok betapa ramainya bumiputera yang terlibat,they all came from diffrent background of profession.

Ada yang Doktor,Engineer,HR manager , malah ada juga student & housewife.yang manager2 level tu buat olyn kagum la sebab even gaji dah besar pun stil cari side income.They want financial & time freedom.Jawatan tinggi,mmg gaji pun tinggi but komitmen pada kerja akan lebih banyakla kan..masa with family pun akan kurang.Teringat satu quote dari salah seorang leader GLAM' unhappy mother will raised unhappy kids'..

Untuk yang student & housewife, income diaorang pun boleh lebih dari olyn yang kerja sebagai engineer ni..itulah Power of Online Media Social Marketing.nak tahu apakah itu?

Boleh call/pm olyn 0163542963

Enjoy la my moment during the event..yang seronok juga,i have my exschoolmate together dapat award juga.
















No comments:

Post a Comment