Monday, 14 January 2013

Precious testimony PB from my Great leader,CDM Hanis Haizi

Hi all..

dalam banyak2 testimony yg olyn share sebelum ni,olyn rasa it is time untuk olyn share pengalaman sebenar dan ikhlas dari pengasas Green Leaders Group,CDM Hanis Haizi.

Perkongsian ikhlas & real ini pastinya juga dialami oleh semua wanita..Bohong jika ada katakan yang mereka tiada langsung strech mark..eh,tapi jika ada yang memang takde olyn ucapkan tahniah.pada yang ada,tak usah malu2.

Selain tu,yang ada gastrik pun in Sha Allah dengan bantuan pemakaian PB,ia akan slowly recover.

Oklah,bawah ni post dari blog Hanis yang olyn copy buat bacaan anda semua ok..

Rasa lama tak cakap about my favourite item in my wardrobe
- Premium Beautiful Corset

Siapa yang biasa baca my blog, knows I really love fashion!.
I mean, I REALLY love fashion.

BUT, my outfit WON'T be complete if I do not
put on my Premium Beautiful!

Masa Hanis dulu was introduced to Premium Beautiful by a friend.
Hanis, hanyalah seorang suri rumah, baru anak satu - Hariz baru 1 year old+

So what made me BUY Premium Beautiful???

* Hanis dulu ada stretchmarks yang sangat teruk dan hitam akibat kesan guna barut tradisional (limau+kapur+sirih). So my skin jadi kasar, hitam dan teruk. Macam-macam lotion letak still ada degil.

* Hanis dulu ada gastrik, kalau lambat makan, or makan tak teratur mesti akan pening and perut masuk angin dan memang kerap, kadang-kadang everyday kena.

* Dulu my MUST HAVE item dalam handbag ialah minyak angin cap kapak!!! lol

So, after my friend told me that Premium Beautiful ini boleh bantu dengan masalah kesihatan yang Hanis ada. That got me really, really interested!!! So I tried, and pakai for about a week.

Of course bila pakai PB, you will see an instant difference! then yang paling best is that my stretchmarks hitam makin berkurangan after 1 week! after 2 weeks dah almost invisible...Yay!!! and My gastrik pun tak seteruk sebelum pakai PB!

So after that result, I became very convinced. Then akhirnya join as an agent. The rest as they say it, is history... I became known as The Premium Beautiful *TOP (The Online Pioneer) Agent till today

So you see, Premium Beautiful is MORE about kesihatan. I know most highlighted common side effect is losing weight and a lot of pictures and premium beautiful testimonial online tunjuk about before / after loose weight

BUT Think about it for a second.
Camane NAK TUNJUK?

* testimonial masalah gastrik?
* testimonial masalah pening?
* testimonial masalah sakit pinggang?
*testimonial period tak teratur?
* testimonial asthma?

Naturally paling senang nak tunjuk is the difference of BEFORE & AFTER. And memang betul this is true.

So Hanis tak nak lah layan orang nak hentam/kondem/marah ke.

To me, everybody has their own opinions and can make their own decisions. I mean, if you're NOT sure, why not just try it and find out more first for yourself.

Ha amacam semua..jadi untuk yang nak pakai PB boleh call Olyn.Memang korang akan amazed dgn instant result dia same like Hanis & me masa mula2 pakai.

Call/pm/whatsapp olyn

0163542963


No comments:

Post a Comment