Friday, 18 January 2013

Teka & Menang:BB plus Collagen

Hi all..Lagi 2 hari lagi before majlis penganugerahan (aduh panjangnya), or recognition award from Hai O khas buat Sales manager & Senior Sales Manager.

Majlis ni akan diadakan di Dewan PGRM,Cheras.Rasa nervous sangat sebab olyn tak pernah terfikir akan naik pentas lagi selepas zaman sekolah.Bagus betul Hai O appreciate their agent & anugerah mcm ni la buat diri rasa lagi semangat nak berusaha untuk naik pangkat lagi.bila naik pangkat,bermakna bonus pun besar,income bertambah masyuk la!

Ok,tapi olyn belum tahu gaya rambut macam mana ni..Baju olyn dah cari..Tema hitam merah.makeup pun dah tempah.

So,olyn decide nak ajak you all teka from 3 gaya rambut kat bawah ni,yang mana satu olyn akan pilih untuk dipadankan dengan dress olyn ni.

From total  yang betul,olyn akan pilih 5 orang untuk menerima 4 sachet BB plus Collagen plus special discount for those yang berhajat beli PB. untuk yang nak tahu pasal BB plus boleh klik sini.

Untuk join this contest, boleh comment di bawah post ini, atau di facebook olyn (Siti Azlina Osman) or thru my instagram (OlynSiti).

ok..So the game begins now!!

 






No comments:

Post a Comment