Tuesday, 15 January 2013

Waist Nipper Review

Apa yang sama ek?


Liyana Jasmay

VS

Dato Siti Nurhaliza

For me, their Waist Nipper ;)

Both of them tak de la beli Premium Beautiful dengan olyn,but dari luar dah nampak bentuk Waist Nipper tu .. Sebabnya Waist Nipper tu ade 7 tulang, jadi kalau kain yang agak melekat badan, nampak seperti Liyana Jasmay & Dato Siti Nurhaliza tu :)


Ape tu Waist Nipper?

1)Tujuh (7) batang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk.

2)Rekaan unik berdasarkan potongan rangka badan manusia, memperkuat pengagihan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan punggung secara serata, turut mencapai kesan pembentukan badan yang seimbang.

3)Tali kenyal yang diimport dari Jepun, membantu menyelaraskan kontur pinggang.

4)Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.
Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.


So biarpun kurus kadang badan agak lurus .. Perempuan kalau pinggang lurus je nampak la kurang cantik especially bila pakai dress macam ni .. So bila pakai Premium Beautiful ni, dapat membentuk postur badan yang lebih berkeyakinan ..

Kalau uolss nak nampak perbezaan badan uolss, boleh sm / pm olyn for FREE Trial .. Once pakai, pinggang uolss akan kurang min dalam 2-5 inch .. Best kan dapat tengok immediate result :)







No comments:

Post a Comment