Thursday, 14 February 2013

Power of Online biz:My own experience

Hi all..

Tonight nak share kenapa olyn yakin sangat dengan biz online.Sebenarnya,olyn dah start ceburkan diri with blogging dari tahun 2009.

Masa tu biz online guna blog start berkembang di Malaysia.Olyn start buat side income dengan jual baju utk wanita,kasut & contact lense dari Korea.

Permintaan mmg banyak & tak sangka boleh reach Sabah,Sarawak,Singapore & juga Brunei.

But sampai satu tahap,kita rasa penat sebab bekerja sorang2, kena selalu update dengan kehendak customer,fashion terkini, income kita pun tak tetap sebab bergantung kepada permintaan.bonus?Memang tak de la.


My previous blogshop-masih running
Olyn siap buat perbandingan antara my previous online shop dgn PB biz.Sangat banyak kelebihan dgn PB biz online.Antaranya kerja secara teamwork,bonus yang besar,4 source income,Ada Foc oversea trip 3 x setahun dan sangat senang to qualify,market luas,main focus pd PB corset but blh cater byk permintaan sebab kelebihan PB yang direka dgn FIR,70% utk kesihatan & 30% kecantikan


Tak pernah terfikir attend majlis anugerah ( untuk PB biz) selain annual dinner tempat kerja sekarang


Picture taken on 20 Jan 2013 during my SM/SSM Award


If from side income boleh jadi main income why not kan?

So,those yang nak olyn terangkan cara PB biz,boleh la call /whatsapp olyn k

0163542963
Email:sitiazlinaosman@gmail.com

can also follow my instagram:olynsiti
Siti Azlina Osman

No comments:

Post a Comment