Friday, 19 July 2013

BIO VELOCITY SLEEP MATE (BVSM)

Hello Bloggers :)

ADAKAH ANDA MEMPUNYAI MASALAH SEPERTI INI

Berdengkur?
Susah Nak Tidur?
Kencing Manis?
Gout?
Sakit Otot?
Tekanan Darah Tinggi?
Senggugut?
Asma?
Sakit sendi?
Strok?
Menjalani Kehidupan yang tidak sihat (Merokok, Minum Arak etc)?
Tekanan Hidup (Kerja, Belajar etc)?

Ni yang Olyn nak cerita about this Superb Bio Velocity Sleep Mate yang sangat bagus dalam membantu menyelesaikan masalah tersebut.

Sebelum Olyn share lebih lanjut tentang BVSM ni, olyn nak kita sama-sama recall semula why semua problems yang Olyn listed itu terjadi ok.

As peoples living in modern lives, kita sememangnya tidak dapat lari dari faktor-faktor seperti di bawah ni kan..Ye lah macam Olyn sendiri, i know salah satu sebab is cara pemakanan & lifestyle yang tidak berapa sihat yang olyn lalui setiap hari.Contohnya sebabkan tuntutan kerja yang sangat sibuk, olyn lebih prefer makan fast food seperti Mc D, KFC etc. Sebabnya, cepat & ringkas.Betul tak?

Selain itu, kurang melakukan senaman juga menjadi salah satu faktor yang sometimes buat olyn akan rasa kurang cergas. Yelah kan bila dah banyak kerja, stress lagi, bila balik kita akan fikir nak tidur lah.But, one thing i realised my sleep not consider as quality sleep. Because whenever i stress out, i tidur & later wake up in the morning, badan rasa macam sakit-sakit, kepala macam berat etc. You guys pernah tak hadapi same problem like me?



Quality Sleep is really important



 

Tapi nak dapatkan kualiti tidur itu yang susah kan..



Kenapa Tidur itu Penting?

 




Banyakkan kelebihan tidur berkualiti ni.Sebab dengan tidur yang berkualiti ni juga ia membantu menyelesaikan masalah kesihatan yang lain.

 Jadi, bagaimana nak membantu kita tidur dengan selesa, nyenyak & dalam masa yang sama memberi kesihatan kepada badan kita?

Lets me introduce you to Bio Velocity Sleep Mate

 

APA ITU BIO VELOCITY SLEEP MATE ???

  

HOW IT WORKS ON OUR BODY?

 



TEKNOLOGI BIO VELOCITY MENGGUNAKAN KUASA TENAGA SEMULAJADI 

APA KELEBIHAN BIO VELOCITY SLEEP MATE INI?





 





Antara Kajian yang dilakukan ke atas BVSM

Eksperimen terhadap manusia

 

Eksperimen terhadap tumbuhan

 

Siapa yang sesuai menggunakan BVSM?

To be honest with u guys, olyn memang sangat rekomen this sleep mate menjadi satu kemestiaan di rumah kita. Everyone can use this BVSM.



Cara Pemasangan & Penjagaan BVSM

Saiz BVSM adalah sama dengan Queen Size Tilam kebanyakkan kita di rumah kan.. Nak pasang dia pun sangat lah senang. Nak jaga lagi lah senang.Cuba scroll di bawah ni

 


 

Ok, senangkan nak jaga this BVSM. Bila kita dah menggunakan BVSM, apakah perubahan yang boleh kita dapati?

Antara perubahan yang boleh kita dapati once kita menggunakan BVSM semasa tidur


BVSM boleh membantu kita nampak lebih muda gitu..WOW!!


Jadi, untuk sesiapa yang nak purchase this BVSM, boleh lah call/whatsapp olyn

OLYN- 016 3542963

Boleh belikan untuk mak & ayah kita sebagai hadiah birthday misalnya, lebih bernilai rasanya sebanya ada pepatah pernah mengatakan mencegah lebih baik dari mengubati. So, bila mak & ayah kita ada mengadu tentang susah nak tidur ke..sakit-sakit badan, sendi otot,    you guys dah tahu lah apa yang perlu korang beli untuk mereka kan :). 

Even olyn sendiri ada hadiahkan kepada mak olyn sebab she always complaining about sakit lutut, sakit pinggang & susah nak tidur.Anak-anak olyn pun tidur menggunakan this BVSM. Bagi mereka tidur lebih lena & kurang meragam bila malam..Yelah budak tengah membesar memang aktif dari pagi sampailah nak tidur..Ha, bila nak tidur tu mulalah, meragamnya.Alhamdulillah with this BVSM it helps them to sleep well.

Oh, guys nak inform now, dengan setiap pembelian BVSM secara cash, u guys akan dapat cash rebate RM120. Malah, dengan BVSM ini juga u guys boleh start enjoying bonus up to RM4200++. WOW!! Duit raya ni.. 

How to get RM4200 as Bonus Raya?

Call/whatsapp olyn 016 3542963 to book for your appointment ok:)










No comments:

Post a Comment