Sunday, 14 July 2013

Ramadhan,Premium Beautiful,Mineral Coffee,BioVelocity Sleep Mate,BBPlus Collagen & Amal Project

Hola..

Salam Ramadhan semua.Esok genap 5 hari kita semua berpuasa.Bagaimana dengan puasa you all?

Harap semuanya sihat & cergas bertenaga menjalani ibadat puasa tahun ini.Ha,kalau ada yang rasa kurang bertenaga tu atau kulit start rasa kering & diri rasa tak bermaya,boleh try 4 product kat bawah ni.

Malam sebelum tidur boleh ambil BB Plus Collagen yang baik untuk mencantikkan kulit,rambut,kuku.Ia Bagus juga untuk sendi kita.To know more about BB Plus, Click Here


Now,BB Plus Collagen ada Promosi.Beli 3 kotak percuma 1 kotak !

Sesuai sangatlah beli time promosi ni.Promosi dari May to Oct 2013.

Then,masa tidur boleh gunakan Bio Velocity Sleep Mate.Ia membantu untuk kita tidur lebih nyenyak,menstabilksn emosi,mengurangkan stress,malah meremajakan kulit juga.Bila bangun kita akan rasa lebih bertenaga malah lenguh2 ,sakit sendi & otot juga berkurangan.



Boleh lah kita beli untuk diri sendiri atau hadiahkan pada orang tua kita.

Now,BVSM ni tengah dalam promosi juga.Setiap pembelian BVSM secara cash, anda akan menerima cash rebate sebanyak RM120!

Produk ketiga yang baik diambil masa Ramadhan ni adalah Mineral Coffee.Masa sahur,kita bolehlah minum Mineral Coffee untuk memberi kecergasan badan & tenaga kepada kita semasa berpuasa.

Ha,minum mineral Coffee boleh pergi Gold Coast? Itu kena call olyn la untuk info lanjut.

Akhir olyn completekan hari dengan memakai Premium Beautiful Corset semasa bekerja.Pengalaman Olyn selama 6 tahun memakai PB corset semasa berpuasa? Tak rasa lapar langsung.Olyn ni jenis tidak makan sahur,hanya minum air.Bayangkan kerja dalam bidang construction, dengan panasnya lagi.Tapi Alhamdulillah olyn tiada masalah.


PB also ada promosi start dari July sampai Dec 2013.Beli PB secara cash,anda layak menerima Cash Rebate sebanyak RM150!

Oh, bukan itu sahaja tau.Korang pun boleh dapat duit raya RM4500 pada 7th Aug 2013 nanti!! yang ini,memang kena call olyn untuk set appointment.

Sebabnya, olyn perlu terang face to face kat you all.Lagi jelas!Call awal sebab my schedule memang sentiasa full lebih2 lagi time Ramadhan ini.

Ini lah rupanya one set PB yang boleh buat anda ada duit raya RM4500 tu.

Me on 3rd day Ramadhan,still maintain bertenaga pada jam 5.30 petang.Masa ni  on the way ke GLAM untuk Iftar bersama leader & biz partners.

Oh,sedikit announcement juga olyn nak buat.Sempena Ramadhan,setiap pembelian mana2 product, RM1 akan didermakan ke tabung amal untuk saudara muslim kita di Syria.Project amal ini adalah anjuran Green Leaders Academy Malaysia bermula 1 Ramadhan hingga 1 Syawal nanti.



Jadi, dalam kita berbelanja untuk kesihatan diri, dapat juga kita membantu saudara Islam kita di Syria.

Call/whatsapp Olyn 0163542963 untuk sebarang pertanyaan & pembelian mana2 produk  di atas ok!







Be First to Post Comment !
Post a Comment

Custom Post Signature

Custom Post  Signature