Sunday, 4 August 2013

Fesyen Raya Dari Jovian ,Hatta Dolmat & Rizalman

Hye All,

Wow, less than 4 days kita semua akan menyambut hari raya kan.Sure semua dah tak sabar nak bergaya dengan baju raya masing2.

Post ni olyn buat khas untuk share tentang fesyen baju raya from 3 pereka fesyen terkenal Malaysia.Ye lah kan..

we all know their designs sering digayakan oleh our Malaysian Celebrities.Bila ada majlis Anugerah je,sure kita memang tunggu majlis red carpet.Terliur olyn tengok baju diaorang yang cantik2.Mengidam dari jauh je sebab price dia memang lah tak boleh nak afford dengan gaji biasa kan.

But now,kita boleh beraya dengan baju dari 3 designers ni plus harga sangat affordable.Paling Senang nak tengok their RayaCollection adalah through Zalora.
Murahkan price dia.Berbaloi sangat!



Boleh check Zalora website www.zalora.com

Harga diaorang sangat worth it.Senang.Ready to wear.Tak perlu serabut cari kain,pergi tempah semuakan:)



Olyn share few pictures them.Raya tahun syok la kan dapat beraya dengan design dari Jovian Mandagie.Hatta Dolmat & Rizalman..Nanti tunggu jelah my posting raya.Eh,u gals also nanti share la juga pics beraya dengan baju from them ok!:)

Antara semua design diaorang, yang olyn choose the best  adalah macam kat bawah ni:)

Rizalman for Zalora,Ingrid Peplum Kurung RM460 (hehe..she is mine:)

Jovian Mandagie For Zalora,Fedila Dress,RM450

Hatta,Lady Galaxy Stand,RM 275

Hatta,Lady Galaxy Pop,RM295

Ok Semua.

Selamat Hari Raya Aidilfitri 
Maaf Zahir Batin









No comments:

Post a Comment