Saturday, 28 December 2013

From PB Client become Leaders in GLAM

Morning all,

Kerja ke you all hari ni?Surely ramai yang dalam mood holiday akhir tahun.Pagi ni bila olyn review my biz partners punya blog, baru olyn perasan yang ramai juga my biz partners ni dulunya PB client.

Ada yang start pakai dulu, then a week after tu terus decide buat biz.Ada yang masa time nak start pakai PB terus register sekali buat biz.Begitulah penangan PB ni.Once you sarung je PB, memang first you rasa tak nak buka.Berbeza sangat dengan our normal underwear.PB pegang kemas our body & yang bestnya it contribute to a good health also.

PB THE No 1 Corset

FOR MORE DETAILS ABOUT PB, KLIK HERE

Berbeza from corset biasa, dari yang murah ke yang mahal, yang famous macam Skiva ke, Triump la, Wacoal etc, memang tak boleh challenge la PB punya power tu.

PB Good for Health & Beauty, klik here for WHY PB CORSET IS NO 1 CORSET?


Sure i know, sebab olyn ratu korset dari zaman belajar.Tapi masa tu pakai yang beli di shopping complex je la.Bila in 2007, my sister in law introduce me dengan PB, olyn terus jatuh cinta.
My own testimony: Pakai sebab period pain yang teruk & because of my flat body shape masa single.

Ok, berbalik pada storyline.Olyn nak cerita about PB client yang now dah jadi leaders in GLAM.Under my group.Olyn just highlight sebahagian dari diaorang ye.

First, my shining Diamond, Juneryna.

Check out her blog here NOW

She gain weight after deliver her first baby & people used to tease her like 'Dugong'

Masa ni hari penganugerahan SM/SSM

Kedua, Nia Imawiyah.Boleh panggil Nia or Nora.Dia memang totally unknown to me.Kerja sebagai QA di Puchong, baru berumur 26 tahun.The beauty of this biz.From stranger become client & now become biz partner pula.Azam berbusiness sebab nak tambah income since dia nak kahwin & also nak bantu family kat Sabah.

From kembang & penampilan macam makcik2 even umur baru 26, now she transforms to beautiful single lady

More info about nia, log on to her blog, klik NIAIMAWIYAH


Third, Mizafadli,also before this olyn tak pernah kenal.Her husband my ex school mate masa sekolah rendah.After berbelas tahun tak pernah jumpa, then my friend contact me & asking about PB.

All because of my post thru FB.The power of online.Not just connecting people but also a medium to generate more money.

This picture masa mula2 Miza pakai PB, Instant effect. Badan more terbentuk.

Can log on to her blog , MIZAFADLI

Keempat, Aini Talib, JKR Engineer, my friend my UITM dulu.Her love pada melancong yang buat dia tertarik untuk buat biz.

Plus of course because can earn extra income & this extra income pula boleh lebih dari main income as Engineer.She will be fly with me to Gold Coast Australia, her first free trip on 15th til 20th February 2014.
Visit her blog also, klik AINITALIB

Ini antara my comitted leaders under my group.Selain mereka, my biz partners yang lain yang dulunya my PB clients adalah seperti

Jiela, an Architect
Add caption
My sister, Athirah, Geologist

 Ini antara la testimoni from PB client & jadi biz partner.To know more about them & especially about PB & GLAM biz, just call/whatsapp olyn 016 3542963.

XOXO

Siti Azlina Osman
















No comments:

Post a Comment