Wednesday, 26 February 2014

GLAMjourneys never stop! Gold Coast Aussie done,now letsWELCOMEShanghai!

As salam bloggers,

Pejam celik dah nak penghujung February.Yeay! Sangat gembira sebab next month adalah my birthday month.Meningkat satu angka lagi umurku gitu.Welcome 32💃💃.

Ok, as you all baca pada title entry hari ni, FREE trip with GLAM memang tak akan berhenti.Min 2x setahun oversea trip tau! 15-20th February 2014, baru je ke Gold Coast Aussie..enjoy2 tapi business still on 24/7.

At KLIA
Me with my biz partner, Ainitalib

Usap Kangaroo di Paradise Country Farm

Jumpa Dolphin di Sea World!
Jealous tak tengok keseronokan all GLAMprenuer, semua ditanggung, tiket flight, hotel, food, berjalan2 lagi start dengan Paradise Country Farm sambil usap Kangaroo & dukung Koala, then Sea World tengok Dolphin & paling seronok is Movie World yang mana GLAMprenuer dilayan dengan cukup istimewa.They open Movie World 2 jam awal dari waktu business diaorang.Khas untuk GLAM ok!

GLAM always the qualifier yang paling ramai setiap kali FREE trip.Nak tahu rahsia dia?
In front Movie World
Pertunjukan sea lion

Extreme sport sikit. Naik Paradise Jet Boating

Setiap kali melancong, kita hanya perlu enjoy.Duit shopping bawa dari hasil business.Bukan guna duit gaji.Barulah syok macam tu kan!

Next trip to Shanghai dalam bulan August.Jom la follow sekali.Lets be part of us GLAM, GLAMprenuer & GLAMjourneys!
Shangahi tunggu kami datang!

Tak sabar nak shopping!


Start this month dah boleh generate big income thru GLAM biz. Buat duit raya, saving & duit shopping terus.Business pun sangat mudah, flexible & duplicable.Tak tahu buat & tak de masa? 

Dont worry dulu pun kitaorang cakap alasan yang sama.Nak tahu 80% dari GLAM adalah golongan professionals.

We have engineers, IT Manager, Achitects, Lecturers, Doctor etc.GLAM biz flexible sebab we use social media & we are the pioneer of social media marketing since 2009.Lets make this social medias works for us! We are not a normal business online.Trust us.

Read about her HERE

Kenali Founder of GLAMHanis Haizi

Collaboration Hanis Haizi with her husband, ex IT Manager memang ngam!


Call/whatsapp me for details.Sharing is caring kan.



Be First to Post Comment !
Post a Comment

Custom Post Signature

Custom Post  Signature