Sunday, 23 February 2014

Legoland Trip, PB & BVSM:Apa kaitannya?

Hye all,

Lama tak update blog & today rasa bersemangat nak update tentang my family trip to Legoland.

Main Entrance


Since last week i had an appoinment at JB, so i decided to bring along my kids.Ala2 spontaneous gitu.

Hari Rabu stay di town JB & the next day baru bergerak ke Legoland.Punyalah semangat, Legoland belum buka lagi we all dah sampai.

Husna start berfikir nak mula dari mana?
Which area should we go first?

Driving School
Husna & Hayyan nak belajar driving dulu!

Happy Kiddos!

Driving licence untuk Husna
Yeay! Dah ada licence.

Adik pun nak juga..Satu lesen ni RM35.

For those yang tak pernah pergi, u guys boleh beli tiket secara online & lebih murah.But kena booking awal means 7 days before hari you nak pergi & get 20% discount.

Boating School
Boating School, row row your boat!

This picture taken in front the Boating School

Legoland sangat besar, ada 7 themes areas of attractions for all ages such as The Beginning, LEGO Technic, Lego Kingdoms, Imagination, Lego City, Land of Adventure & Miniland.Ada juga Legoland Water park.

Lega betul Husna sampai tak perasan mama ambil gambar.
Dalam train

Lets fly!


Husna naik sendiri, dia suruh mama jaga adik.Good sista!!
Husna memang berani!

Time to rescue people gal!
Belajar jadi fire fighter here.Padamkan api.

In the restaurant
Restoran yang selesa plus the food also not bad!

Spacious & Clean

Teringat masa olyn & rakan sekerja bantu our Suncon team for Legoland project buat inspection.Masa tu still in construction.Untuk yang masih baru with my blog, Legoland ni dibina oleh Sunway Construction iaitu tempat kerja olyn.So kind of excited bila masuk semula Legoland ni.

Husna memang kagum
Di Miniland

Cuba teka ni replika bangunan apa?

Adik nak minta mama dukung

Dragon Apperentice
Di Dragon Apperentice, Husna ride sebanyak 6 kali!Very brave.Mama mabuk 😂

Trying to be a princess!



Lets be an engineer!

Movie time

Alrite, enjoy our photos there & i really recommend this place for your family time cuti.Tapi untuk rasa lebih selesa datang time weekdays.

Going for some adventure here!

No need caption right?

Baby care also provided
Facilities semua lengkap.Memang sesuai for family

Legoland Water Park
Last place we went is Waterpark.

Penat dah mandi

Lets go home!
Bergambar before balik.

Plus for PB user you gals patut wear it sekali masa pergi sini cos you akan banyak berjalan.PB buat u rasa lebih fit & bertenaga.Diingat lagi sekali tak panas pun bila pakai even cuaca panas sekarang.

NEW GREAT PROMO FOR PB


Lets your kids enjoy their time there & bila dah balik & nak tidur, let them sleep with Bio Velocity Sleep Mate.So next day diaorang bangun dengan lebih cergas.Malah time malam tu diaorang takde terbangun merengek kaki lenguh la or badan sakit.Lena je nanti diaorang tidur.

ALSO FOR BVSM


Nak dapatkan PB/ BVSM boleh call olyn 0163542963 .

XOXO
Siti Azlina Osman @ Olyn


No comments:

Post a Comment