Thursday, 13 March 2014

GLAMstudent:Peluang side income, modal rendah, work from home

Hye semua,

Great great news untuk students di IPTA /IPTS or even college.

GLAMstudent is open NOW!


Seringkali kita dengar students yang merungut duit poket tak cukup.Nak kerja part time kena betul2 balance masa.

Macam olyn dulu di UiTM, my class is until 6 and sometimes at 8pm.So it is hard for me to do part time.Nak buat business online that time in 2005 macam takde idea nak jual apa.

But now, worries no more. 

Come join us & be part of GLAMstudent.

Kelebihan GLAMstudent:

*Modal rendah
*Product High Demand
*Work from home
*2 hours per day
*Using social media
*Free training on social media & blog by professional ex IT engineer & GLAM itself
*Profit dari untung runcit,bonus from 6% up to 41%
*Free oversea trip 2x a year*
*Free marketing
*GLAM reward

Mineral Coffee with low capital but higher return

Begitu juga dengan BBPlus Collagen


Sure u guys dah tahu about Marine Essence products.Higher demand, low capital but higher return

Yang seronoknya, anda bukan sahaja boleh promote produk kecil but also product besar seperti BVSM yang baik untuk kesihatan kita

Juga PB yang dah popular

This offer opens to all students age 18 years above & also housewives.

Jangan biarkan masa anda ber FB or ber IG berlalu tanpa mendatangkan income untuk anda. Kan seronok sambil berFB, ber IG or blogging boleh dapat income 4 figure.Even olyn seorang Engineer pun boleh buat business ni tanpa menggangu masa kerja.

Seronok juga kan bila time belajar boleh buat duit tanpa bergantung pada PTPTN or masa belajar juga dah boleh tolong mak ayah tanpa menganggu pelajaran.

Call/whatsapp me 0163542963

XOXO
Siti Azlina Osman @ Olyn

No comments:

Post a Comment