Monday, 17 March 2014

Teaser:Anugerah SM/SSM 2014

Morning all,

Happy Monday.Hope everyone bersemangat hari ni.Tak mahu malas2 bangun pagi ye.If rasa letih & tak semangat kena dapatkan Bio Velocity Sleep Mate.Ha gitu olyn promote.Dah macam sales person kat Tesco kan.

Actually nak update sikit about event semalam.Ini sebagai teaser dulu.Later olyn akan update full story about the event ok.

Here some pictures during the event.Bersyukur kali ni 3 orang my biz partners naik pentas terima anugerah.Yang lagi seronok sebab all of them are my friends.2 orang rakan seuniversiti & seorang lagi teman belajar time sekolah rendah.Alhamdulillah.Happy betul tengok pencapaian masing2.

Oklah olyn nak masuk site now.

Enjoy the photos guys!

Teamwork makes dreams work
Inilah GLAM!
Add caption
Before start event bergambar dengan CDM Hanis Haizi, founder of GLAM.
Add caption
Who said men cannot do this biz? Sebahagian GLAM man yang hadir semalam.We are young, fun & sporting gitu!

Add caption
Here my biz partners yang naik pentas semalam.Both of them my ex UiTM colleague.Another my biz partner cannot attend sebab perlu bersama2 keluarga di Melaka disebabkan urusan keluarga yang tak dapat dielakkan.

Add caption
Here my BFF aka my biz partners, SSM Juneryna & SM Hasnaliza Aini.GLAMbiz mengeratkan lagi hubungan kami.

Add caption
Sempat ambil gambar SM Aini Deraman atas pentas.She is one of my biz partner, seorang cikgu.GLAM biz adalah flexible & duplicable.Senang nak buat even kita bekerja.

Till then.

XOXO
Siti Azlina Osman @ Olyn








No comments:

Post a Comment