Friday, 4 April 2014

Marine Essence Soap Bar, Shampoo & Bodywash

Hye semua,

Pejam celik pejam celik dah hari Khamis ye.Esok olyn tak sabar nak pergi kelas GLAM.Sambil dengan sharing about produk, social media, tips business etc, dapat juga mengeratkan hubungan sesama GLAMprenuer.

Hari ni olyn nak share about Great Deal Promotion untuk ME produk.So pada pengguna tegar ME product or yang baru nak beli boleh tengok list promotion di bawah:

Promotion 1: 
ME Shampoo + ME Bodywash= RM60
BODYWASH & SHAMPOO FOR ONLY RM60! WOW

PROMOTION 2
ME Soap Bar+ME Bodywash+ ME Shampoo = RM160

ME SOAP BAR

Berbaloi kan?

Untuk yang ingin menjadi agent ME produk memang olyn galakkan.FREE Coaching provided.

Kelebihan menjadi agent
*product high demand
*modal rendah
*pendapatan dari untung runcit, bonus bulanan 4-5 angka
*elaun kereta
*FREE oversea trip 2X setahun
*FREE coaching on blogging & social media.

Olyn juga mengalu-alukan spa owner.Untung berganda2 dengan ME product.
BE OUR AGENT & GET INCOME 4-5 FIGURE PERMONTH!

Here some of testimonies from ME user:

ME Soap Bar bagus untuk kulit & juga tumit yang pecah

Untuk anak-anak yang ada ruam kulit juga elok

Pengalaman sendiri menggunakan ME Shampoo, rambut gugur yang banyak makin berkurangan, kelumumur tiada lagi & believe it or not rambut olyn cepat panjang. Dulu nak tunggu panjang punyalah lama

ME Soap bar juga bagus untuk mencerahkan kawasan pelipat yang hitam seperti ketiak, peha, tengkuk etc

Testimoni kelemumur

Testimoni baby yang menghadapi eczema

Testimoni baby dengan ruam

Contact olyn 0163542963 for details ok

XOXO
Siti Azlina Osman










No comments:

Post a Comment