Monday, 14 April 2014

Projek Duit Raya RM10000

Hye Hye..

Happy Monday everyone!

Ni olyn nak story pasal projek best untuk preparation RAYA nanti. Eh, lagi 3 bulan macam tu tinggal before raya.

Masa sekaranglah dah kena fikir perbelajaan sebelum & semasa Hari Raya.

Sebelum Hari Raya nak kena masuk dalam checklist bujet2 untuk

1) Baju raya sendiri
2)Baju raya mak ayah, anak2, nenek
3)Kuih raya
4)Hidangan raya eg:ketupat, daging, satay etc
5) Langsir or sofa baru
6) Cat
7)Angpau raya
8)Tol & minyak balik kampung & jalan2 round ke rumah saudara mara

Fuh panjang lagi tu sebenarnya.

So, apa kata sama2 dengan olyn kita buat RM10000 duit raya!!

JOM BUAT DUIT RAYA
Nak tahu bagaimana? 

RM10,000 duit raya lebih dari cukup kan


Contact olyn 0163542963  for details.

Mari cari duit poket raya!! 

XOXO
Siti Azlina Osman


No comments:

Post a Comment