Sunday, 29 June 2014

Ramadhan 2014:Mineral Coffee, Premium Beautiful & Bio Velocity SleepMate

Alhamdulillah

Esok kita semua akan mula berpuasa. Terasa cepat betul masa berjalan. Pejam celik pejam celik setahun berlalu dari ramadhan yang lalu.

Seperti Ramadhan yang lepas, persediaan puasa olyn memang simple. Untuk sahur, olyn prefer minum Mineral Coffee dengan oat. Sesekali je makan nasi. Untuk berbuka, olyn jarang ke bazar Ramadhan. Sebabnya bila di sana, dek kerana banyak sangat makanan yang dijual, olyn sampai tak tahu nak beli apa. Senang, masak sahaja di rumah.
Ramadhan 2014:My preparation for my gastric & work routine during puasaOlyn mempunyai masalah gastrik yang agak teruk jika tak jaga waktu makan.Adakalanya bila kena sampai tak boleh tegakkn badan. So, persediaan setiap kali puasa ialah pemakaian Premium Beautiful di siang hari. Mesti you all pelik kan. Bagi pesakit gastrik kronik, memang tak boleh skip waktu makan. Tapi sejak pakai PB ia bantu olyn mengurangkan kesakitan /mencegah angin gastrik menguasai badan. Di tambah bila olyn ambil Mineral Coffee semasa sahur. Ia amat membantu olyn menjalani puasa tanpa gangguan. Syukur Allah permudahkan segalanya.

Kelebihan PB untuk manfaat semua wanita

Latest testimony : Berat turun 3 kg after a month wearing PB. Not much reduction in kg but check out the shape of her body

PB membantu untuk mendapatkan postur badan yang betul disamping membawa lemak ke tempat yang sepatutnya. Plus ia menaikkan kembali breast/punggung yang jatuh.
Testimoni BVSM:menyeimbangi hormon badan, melancarkan perederan darah & mengurangkan stress

BVSM adalah untuk semua, dewasa juga kanak2

Tahun ni olyn berazam untuk solat Tarawih sebanyak mungkin, In Sha Allah, appoinment client jika ada olyn aturkan sebaik mungkin tanpa mengganggu masa beribadah. Bagi  mengekalkan kecergasan badan & untuk dapatkan tenaga, tidur dengan Bio Velocity Sleep Mate ye. All this olyn guna sendiri & memang berkesan & terbukti as per their research & testimony pengguna.

Dapatkan PB pada harga istimewa & nikmati cash rebate yang lumayan!

Promosi BVSM untuk seisi keluarga.Lebih jimat & berbaloi!


Untuk yang ingin dapatkan Mineral Coffee, Premium Beautiful & juga Bio Velocity Sleepmate with this SPECIAL OFFER, boleh contact olyn 016 3542963.

We now have promotion, jadi lebih jimat.


Be First to Post Comment !
Post a Comment

Custom Post Signature

Custom Post  Signature