Thursday, 3 July 2014

July is Hayyan' s Birthday Month

Ok..mama baru teringat yang this month my lil son will going to celebrate his birthday..

Me with my little boy, Muhammad Hayyan Umair


 omai..Omai..mama dah start cemas.. Tahun lepas pun Hayyan' s birthday jatuh pada bulan puasa. Nak buat birthday party macam tak sesuai..

Now, focus on the present.Since awal tahun Hayyan minta kereta mainan yang dia boleh drive.LOL..of course yang berbateri tu.

Hayyan request hadiah kereta lebih kurang macam ni


He also request birthday cake Ben 10



Beside, Hayyan always doakan mama dia beli rumah..Ok, yang ni mama dah settle downpayment rumah since 2 months ago, but until this morning call, developer said tunggu bank masuk duit..OMG!

Olyn akan pastikan juga kunci rumah dapat before Hayyan's birthday 25th July 2014.

Ok, lets review balik

Birthday party= buat within family during Iftar
Birthday present= Kereta mainan ( Sesuai lagi ke untuk Hayyan yang dah 4 tahun..plus boleh naik 2 orang tak..Sure mama nak kena beli untuk Husna)
Birthday cake = Hayyan beritahu dia nak kek Ben 10. ( Ini mama boleh tempah di Secret Recipe or mummies ada suggestion lain.)
Birthday Goodies = Setel.

Satu je problem mama, nak decide which shop jual this remote control car with affordable price?

Appreciate your suggestion mummies out there.Kindly share your suggestion at the comment box ya!

Love love love

Siti Azlina Osman

No comments:

Post a Comment