Monday, 17 November 2014

Kos Memakai Braces

Assalammualaikum..

Memakai braces adalah salah satu impian olyn dari zaman sekolah. Tapi seringkali olyn tangguhkan kerana kosnya.Tujuan braces adalah untuk mencantikkan susunan gigi dan memberi senyuman yang lebih menawan.

 Semalam masa di kedai makan, ada ulangan rancangan Maharaja Lawak Mega 2014.Yang menarik perhatian olyn ialah Grup Kechik yang menampilkan Jihan sebagai salah seorang ahli kumpulan.


Cantikkan Jihan


Berbeza betul

Olyn mengaku jarang tengok tv sekarang so olyn memang terkejut melihat perubahan Jihan yang semakin cantik. Jika berbanding beberapa tahun lepas masa dia mula-mula bertanding sebagai peserta Raja Lawak, Jihan tidak secantik sekarang.

Tegur salah seorang rakan olyn ' Alah, dah banyak duit! Siapa pun boleh jadi cantik.

Olyn memang ada kaji few clinics, kos untuk memasang braces boleh mencecah lebih RM 6,000 bergantung kepada keadaan gigi yang ingin dicantikkan dan jenis braces yang dipilih. Kebiasaannya orang memilih metal braces.Salah seorang blogger ada menulis tentang kos pemasangan braces beliau, yang total untuk braces sahaja ialah RM6300, tidak termasuk kos untuk mencabut gigi.Kos ini bersamaan dengan 3 Premium Beautiful.Klinik yang beliau pergi ialah di Seksyen 7, Shah Alam. 

Ada juga klinik yang menawarkan kos dalam lingkungan RM 4k -RM5k seperti di Ampang atau di Bangsar. Baca sini untuk lebih lanjut.

Terus olyn terfikir rupa-rupanya betul kata kawan olyn.Untuk cantik memang perlukan duit yang banyak.Namun, kos untuk rawatan gigi atau pun muka lebih mahal berbanding membeli Premium Beautiful.

Process menurunkan berat badan juga reshape lebih murah jika dibandingkan dengan kos rawatan kecantikan untuk gigi atau muka.Antara pelaburan terbaik ialah Premium Beautiful.Bukan sahaja untuk jangka pendek tetapi juga merupakan salah satu pelaburan jangka panjang. Pelaburan untuk diri sendiri. Kos yang rendah tetapi mendapat manfaat yang banyak.

Far Infrared Ray di dalamnya membantu untuk menyeimbangkan hormon badan, meningkatkan metabolisme, melancarkan pengaliran darah juga baik untuk detox. 

Premium Beautiful sesuai untuk orang yang ingin kurus & mendapatkan bentuk badan menawan, mempunyai keputihan, mengalami period pain atau irregular period cycle , slip disc, sembelit, migrain etc.


My siblings semuanya memakai Premium Beautiful
Jadi, memang berbaloi membeli Premium Beautiful yang mempunyai lifetime warranty!

Anda boleh whatsapp/call 016 3542963 untuk Free Consultation.

#p/s: Azam 2015, nak pakai braces..hehe..Be First to Post Comment !
Post a Comment

Custom Post Signature

Custom Post  Signature