Tuesday, 2 December 2014

Diet Atkins & Geng Diet TDC

Hello December!

New month, New hope & new challenge. Tinggal sebulan lagi untuk kita melangkah ke 2015.

Anyway, olyn nak share tentang Diet Atkins & Geng Diet TDC.

Untuk pengetahuan semua, olyn dah seminggu mengamalkan cara diet Atkins. Eh, bukan untuk kurus semata, tapi start belajar memilih makanan yang lebih sihat demi kesihatan badan kita.

Kacang tu untuk Atkins tak boleh ye:)
Apa itu diet Atkins?

Atkins Diet ialah sejenis corak pemakanan yang diperkenalkan oleh Dr. Robert C. Atkins bagi membantu seseorang individu untuk mengurangkan berat badan melalui konsep pembakaran karbohidrat (carbohydrate) dan lemak di dalam badan.


First time olyn makan Salmon ialh di Sushi King. Grilled Salmon. Sedap!
 
Dengan mengurangkan dan mengehadkan makanan berkarbohidrat seperti nasi, mi, kentang dan gula, badan akan mula membakar lemak sebagai bahan api. Ini bererti berat badan anda akan mula menyusut.

New menu at Sushi King. You can order Wakame Salad to help us burn our fatty tissue.
Sebenarnya, olyn maybe tak akan start mengamalkan diet Atkins ni tanpa ada galakan daripada Geng Diet TDC. Sangat seronok bila tengok perubahan masing2.Bukan sahaja mereka berjaya menurunkan berat badan, malah mereka nampak lebih ceria.


Whatsapp olyn to join this GENG DIET TDC


Antara Testimoni Geng Diet TDC











Those yang nak join this group, whatsapp lah olyn 0163542963. Dalam group ni masing-masing share info2 sihat contoh menu hidangan mereka, exercise yang boleh kita amalkan bersama dan macam2 lagi.


Thanks to Yong. Here the healthy menu shared by Yong.


Antara suggestion menu for Atkins dieter

Ok semua. Jom sama-sama amalkan cara pemakanan yang lebih sihat juga senaman untuk badan yang lebih cergas & aktif. 

p/s: Untuk maximum result pada penurunan berat juga shaping, jangan lupa pakai Premium Beautiful.

Ok semua, love ya!

Siti Azlina Osman







 







No comments:

Post a Comment