Wednesday, 25 February 2015

Side Income : Part Time JobSalam semua. 

Lagi beberapa hari sebelum kita melangkah ke bulan Mac 2015. Wah, lagi 4 bulan je sebelum Hari Raya.

Macam2 persiapan yang perlu disediakan. Baju raya , kuih raya, juadah raya, duit raya untuk mak ayah juga adik beradik, duit persiapan raya untuk mak abah dan sebagainya. Dari sekarang pun orang dah mula ramai tempah baju raya, sana sini kedai buat sale. Bukan sahaja baju raya malah perabot raya:)
Ok, sebenarnya olyn bukan nak cerita pasal hari raya tapi tentang bisnes part time yang olyn buat sejak 2 tahun lalu. Ye, bisnes secara online yang focus kepada Premium Beautiful. Tapi yang best olyn nak cerita, walau our focus on helping women to reduce weight & reshaping their body, we also can promote Marine Essence Soap Bar, Marine Essence Shampoo, our famous Set Kurus Bajet etc.

Income?

Alhamdulillah. Kerja secara part time , bekerja min 2 jam sehari & appoinment bergantung pada masa & jadual kita boleh dapat income sama banyak dengan gaji sekarang. Orang kata ' Buat Lebih, Dapat Lebih'.

Tahun 2015 dikatakan antara tahun yang mencabar dari segi ekonomi. Jadi, inilah masanya kita untuk menambah pendapatan sedia ada. Cara yang paling senang tanpa mengganggu masa kerja juga masa dengan keluarga ialah berbisnes melalui online. Premium Beautiful antara produk berkualiti tinggi & sentiasa mempunyai permintaan yang tinggi.

Contact olyn 0163542963 untuk tahu lebih lanjut tentang perniagaan secara online ini. In Sha Allah olyn akan terangkan bagaimana anda boleh mencapai income 4 angka secara part time dengan mudah.

Love love

Siti Azlina Osman

Be First to Post Comment !
Post a Comment

Custom Post Signature

Custom Post  Signature