Saturday, 18 April 2015

Ariweddingcouture & Rina Salleh: My New Obsession


Hola..Guten Morgen.

Oh yeah.. Ber german kita pagi ni. Olyn ni terlebih excited sebab malam nanti olyn akan berada di Setia City Convention Centre untuk Diamond Night Recognition Award. 

Subuh lagi dah bangun, setel kerja rumah, exercise sikit barulah masa untuk olyn menulis blog. 

Olyn nak cerita sikit tentang outfit yang akan olyn pakai malam nanti.

Tahun lepas, olyn mengenakan pakaian rekaan pereka fesyen terkenal Malaysia iaitu Ashraff Zainal.

Masa ni olyn terima award untuk Diamond Sales Manager

Baju daripada Ashraff Zainal

This time, olyn memilih pakaian rekaan Ariwedding Couture.Boleh follow his Instagram account @ariweddingcouture . Nangis bila tengok baju rekaan Ari. Sangat cantik hasil jahitan beliau.Plus detailing pada baju pun sangat teliti juga kemas. Artis Malaysia seperti Rita Rudaini, Christina Stockstill,Elyana, Ana Dahlia, Izara Aishah, Fasha Sandha, Uqasha Senrose dan banyak lagi lah pun memakai pakaian hasil rekaan Ariwedding Couture.

Maaflah ye.Olyn printscreen daripada Instagram @ariweddingcouture

Rita Rudaini pun antara yang memilih baju rekaan Ariwedding Couture

Cantik sangat Uqasha Senrose
Butik dia terletak di Bandar Baru Ampang. Boleh datang ke butik atau pun beli secara online. Ari ni sangat friendly & baik dalam melayan customer. So tak perlu malu2 bila you all nak minta pendapat dia tentang baju yang sesuai untuk you all.

Ariwedding Couture: Butik di Bandar Baru Ampang

Olyn bersama dengan pereka Ari.
Bila baju dah setel, olyn cari pula matching shawl yang sesuai untuk digayakan dengan baju Ariwedding Couture yang memang meletop! 

Untuk shawl olyn memilih Dena Satin Shawl dari Rina Salleh. Sangat suka dengan fabrik dia yang senang nak bentuk ikut gaya yang olyn nak. Harga RM 45 sahaja!My first DENA shawl. Sangat best pakai


Yang ni olyn pergi terus ke butik Rina Salleh di Seksyen 7, Shah Alam. Dah sampai sana memang lah rambang mata.Jadi you all sediakan cash cukup2 ye. Urusan pembelian di butik Shah Alam hanyalah secara tunai. No credit card or debit card. Untuk yang susah nak ke butik, boleh beli je melalui website 
www.rinasalleh.com & boleh juga follow Instagram mereka : @rinasallehclothing.Nak tengok my OOTD for tonight Event?

OOTD untuk malam ni. Tak sabar nak gayakan

Inilah dia. Baju dari Ariwedding Couture, Shawl dari Rina Salleh & olyn akan gayakan dengan tambahan aksesori seperti dalam gambar tu. Tali pinggang tu from Zawara, Head Chain from by_Odda, simple clutch from Mango.Belt & head chain tu olyn beli di Modvier Bangsar. Next time olyn cerita pasal Modvier pula ye.

Love,

Siti Azlina Osman.
Be First to Post Comment !
Post a Comment

Custom Post Signature

Custom Post  Signature