Wednesday, 22 April 2015

Diamond Night 2015: Teaser


Olyn memang tak boleh elak nak bercerita tentang Diamond Night 2015 yang berlangsung 18 April lepas.Last post olyn bercerita pasal persiapan baju juga make up ke majlis tersebut. 

Oh untuk yang tertanya-tanya apakah itu Diamond Night, olyn cerita sikit ye. Ianya adalah hari penganugerahan kepada kami sebagai usahawan Haio yang mencapai  RM180,000 sales juga RM 720,000 sales dengan masing-masing akan bergelar Diamond Sales Manager & Double Diamond Manager. Last year olyn terima anugerah sebagai Diamond Sales Manager. In Sha Allah next year, i will achieve the next award with my business partners. Amin.

So here some of the pictures during the event. Yang ni gambar yang diambil menggunakan handphone sahaja. Olyn tak sabar nak tunggu gambar daripada jurugambar kami pula. Nanti bila olyn dah dapat, i will update the full story during the event ya!

Sampai je Setia City Convention centre terus bergambar depan dewan


Tips nak dapatkan header terbaik untuk blog ke, profile picture, make sure anda jangan lupa ambil gambar macam ni bila jumpa background dinding yang cantik. :)


Selagi majlis tak mula, kita bergambar banyak-banyak.


Me with among my business partner yang hadir juga bersama my mentor in business


Me with Aini, my business partner & also my BFF dari UiTM


Tak sah kalau tak bergambar dengan my SIFU in this online business juga GLAM founder, CDM Hanis haizi


The Diamond Circle Team.kesian diriku kehitaman di situ..hehe


Bergambar sebelum masuk dewan

Love 
Siti Azlina Osman








No comments:

Post a Comment