Thursday, 14 May 2015

Kebaikan Premium Beautiful


Salam semua.

Olyn nak share sikit antara kebaikan yang anda semua akan dapat bila memakai Premium Beautiful. Sebagai Premium Beautiful Expert & 7 years Premium Beautiful user, olyn dah jumpa macam2 masalah wanita yang berkaitan berat badan, bentuk badan, postur badan bongkok, period tak teratur ( sampai setahun tak datang period pun ada tau) , period cycle tak tetap, senggugut yang teruk, migraine, sembelit, slip disc etc. Lihat testimoni terbaru di sini.

 Yes! First thing first we should consult doctor dulu regarding sakit yang kita hadapi. What im suggesting here is alternative way ( after you dah go thru treatment from doctor).

Olyn sendiri menghidap senggugut yang teruk back in 2007. Setiap bulan ambil pain killer.So bila i dapat tahu ada cara alternatif yang kita boleh usahakan, why not?  Alhamdulillah, my period pain reduce slowly after pakai Premium Beautiful. Anda boleh baca kebaikan Premium Beautiful pada my previous post.

Dengan sekali je pembelian, kita boleh pakai selamanya. PB mempunyai lifetime warranty. Dari masa single sehingga dah beranak 2, alhamdulillah i can maintain my body shape like sebelum beranak.

Yang pasti PB membantu untuk reshape & uplift our body especially our breast & buttock. Combine pemakaian PB with a healthy diet & exercise, makin cergas & cantik badan kita.

Oklah, ini sebahagian testimonies daripada pengguna Premium Beautiful. All latest testimonies ye😊. Hope dapat membantu anda memahami kebaikan PB dengan lebih baik.

Testimoni 1: Seorang lelaki, mempunyai masalah asma juga slip disc. Selepas memakai Waist Nipper Premium Beautiful, asma makin berkurangan, pembuangan najis lebih lancar & kurang rasa sakit di bahagian belakang.


Testimoni 2: Seorang ibu lepas bersalin anak 1. Masalah biasa wanita lepas bersalin ialah perut yang buncit, punggung lebar & bentuk badan yang tidak menarik. She managed to get back her beautiful body shape & old body weight in 5 months wearing PB. We will teach how to combine PB with a good healthy menu & exercise.




Testimoni 3: Testimoni daripada ibu yang dalam pantang. Size badan makin mengecil after wearing PB.



Testimoni 4: Ibu beranak 1, pakai PB dari sebelum kahwin untuk turunkan berat badan & reshape badan. Masa berpantang terus pakai PB. Look at her after 3 months giving birth!



Testimoni 5: Client pakai PB disebabkan mempunyai sakit belakang juga untuk turunkan berat badan. Alhamdulillah, berat badan & juga sakit belakang berkurang.



Testimoni 6: Testimoni pesakit slip disc. PB membantu untuk memberikan support yang baik untuk tulang belakang berbanding conventional support untuk pesakit slip disc. Client lebih happy dapat menjalankan tugas harian dengan lebih baik. 



Testimoni 7: Ibu yang menyusukan baby. Air susu makin banyak after wearing PB




Ada banyak lagi testimoni yang akan olyn kongsikan. Till then..❤️ u all

Siti Azlina Osman







No comments:

Post a Comment