Monday, 20 April 2015

Make up by Cikqu: First time


Hye..

Sabtu lepas olyn ada berceritakan tentang persiapan my outfit for Diamond Night 2015 yang berlangsung semalam di Setia Alam Convention Centre.

Hari ni olyn nak bercerita pasal make up pula. Credit to my MUA Cikqu yang telah menyolekkan olyn semalam. Ya ampun memang cantik sentuhan beliau. Sebelum ni olyn stalk je Instagram beliau. Bila tengok gambar clients yang dimekap, olyn terus jatuh cinta. So far dari apa yang olyn tengok Cikqu ni memang pandai highlightkan mata. Attention solekan diberi pada mata. Bak kata orang dari mata turun ke hati. Chewah!

Korang boleh follow her Instagram account @cikqu atau Facebook beliau Cikqu juga.

Selfie dulu lepas make up

Tak boleh berhenti selfie. Otw ke Setia City convention Centre.

Sampai je terus posing lagi

Nampak naturalkan & not heavy

Love 

Siti Azlina Osman







No comments:

Post a Comment