Thursday, 21 May 2015

Bio Velocity Energy Conference 2015


Salam semua,

Hari ni olyn nak cerita tentang Bio Velocity Energy Conference 2015 yang telah diadakan di PICC, Putrajaya pada hari Sabtu yang lepas.

 Sebelum ini anda pasti pernah mendengar tentang Bio Velocity Sleep Mate, BV Alfalfa, Bioseleza & JTX Air Tracker. Semua produk ini mengandungi Bio Velocity yang amat berguna untuk kesihatan badan kita.

Bio Velocity Sleep Mate

BV Alfalfa

Bioseleza

JTX Airtraker

Semuanya olyn dah cuba. Bio Velocity Sleep Mate olyn start guna 2 tahun lepas sebab bila selalu travel Melaka-KL almost everyday, badan memang akan rasa letih sangat. Tidur memang tak berapa lena, ditambah waktu tidur yang singkat. Sejak guna BVSM, walaupun waktu tidur singkat, olyn dapat kualiti tidur yang sangat baik. Tidur lebih nyenyak & bila bangun pagi badan rasa segar.

Bioseleza pula olyn start pakai setahun lepas. Memang highly recommended untuk semua wanita. Period yang tersekat, period tak lancar, ada keputihan, period cycle tak teratur, mood selalu tidak stabil,selalu stress etc. You should try its panty liner & and also the sanitary pad. Ini bukan normal sanitary pad tau! Yang nak cuba boleh call olyn ye.

BV Alfalfa ni antara suplemen dalam Set Kurus Bajet. Ianya sangat sesuai untuk mereka yang menghadapi Anemia, masalah kolesterol darah yang tinggi, stress, gour, terdedah kepada sinar radioaktif yang tinggi, kurang makan sayur/buah, masalah haid/ senggugut etc.

JTX Air Tracker membantu meningkatkan performance enjin kereta kita. Ia memecahkan molekul udara kepada molekul yang lebih kecil untuk membantu mencapai kadar pembakaran yang optima.Jadi minyak pun dapat dijimatkan.

Ok, berbalik kepada cerita Bio Velocity Energy Conference. Olyn rasa sangat bertuah bila syarikat Sahajidah Haio menjemput pakar Fizik Rusia, iaitu Professor Edward V. Krizhanovsky. Beliau inilah yang telah mengkaji Bio Belocity Sleep Mate in 2013 & hasil kajian beliau juga telah berjaya dijurnalkan in 2014 bersama 21 doktor & researcher from US, UK, Singapore, Finland etc.

New knowledge for me: Energy medicine

Research report by Professor Edward V.Krizhanovsky

Latar belakang Professor Edward

Kajian beliau menggunakan teknik Crownscopy Method

Artikel tentang Bio Velocity Sleep Mate di dalam akhbar Berita Harian bertraikh 16hb May 2015 sempena Bio Velocity Energy Conference


Aturcara majlis 
Memang teruja habis!

Haio mengambil masa selama setahun dalam urusan mendapatkan Professor Edward ke Malaysia as he is one of the national asset in Rusia. Tak sangka dapat tengok live Professor Edward menerangkan tentang kajian beliau tentang kebaikan Bio Velocity Sleep Mate
Semasa conference tersebut, terdapat juga speaker jemputan iaitu pensyarah juga penyelidik Fizik dari UKM yang menerangkan tentang bagaimana Bio Velocity memberi manfaat kepada badan kita. Lagi sekali olyn rasa teruja bila mendengar penerangan beliau yang lebih mudah tetapi padat.
Energy medicine is the new technoloy in medical field. 
Puan Siti Atikah sedang menerangkan bagaiman Bio Velocity Sleep Mate memperbaiki tenaga badan manusia.
Demo Bio Velocity Sleep mate juga diadakan semasa conference berlangsung.
Jangan terkejut bila jam tangan anda sahaja yang diletakkan di atas Bio Velocity Sleep Mate & bila anda memakainya semula, ia dapat membantu memberi keseimbangan pada badan kita. Ini dibuktikan semasa demo berlangsung. Anda boleh whatsapp olyn untuk merasa DEMO BVSM ini.
Me in front of the hall.
Acara bergambar adalah wajib kan..hehe!
Me & my business partners yang hadir
The Diamond Circle team bertema hijau pada hari itu.
Say cheese!
OOTD katanya. My blouse tu actually koleksi baju raya from Jovian Mandagie. I just mix & match with my dress.

Inilah cerita Bio Velocity Energy Conference. Memang sangat berpuas hati dapat tambah ilmu baru juga refresh ilmu tentang Bio Velocity products terutamanya Bio Velocity Sleep Mate. 

Bagaimana nak dapatkan Bio Velocity Sleep Mate?

Whatsapp olyn 0163542963 ye.

Love
Siti Azlina Osman





























No comments:

Post a Comment