Friday, 1 May 2015

Hari Pekerja & Cerita Premium Beautiful


Selamat Hari Pekerja!




Lama cuti kali ni kan. Masa ni lah ramai ambil peluang balik kampung atau pergi bercuti. 

Sebut pasal balik kampung & bercuti ni, kita tak boleh lari bercerita tentang makanan. Kalau balik kampung, macam2 lah yang mak kita akan masakkan & macam2 juga makanan kat kampung yang kita nak rasa. Orang kata nak hilangkan rindu. Hehe..

Kalau pergi bercuti..aish..sama jugalah.Bila namanya bercuti, jauh dari pejabat juga tekanan kerja, kita memang akan enjoy makan & cuti. Bohonglah kalau kata berdiet time pergi bercuti.

Olyn ni sebenarnya bukan nak bercerita pasal cuti atau makanan. Olyn nak bercerita tentang Premium Beautiful. 


Pernah tak korang tengok dalam iklan sebuah pusat slimming centre yang menceritakan kejayaan seorang wanita yang berjaya menurunkan berat badan dari saiz XXXL ke saiz S? Macam biasa tengokkan.



Olyn nak ceritakan pengalaman sendiri mendapatkan rawatan secara Percuma di sebuah pusat pelangsingan terkemuka.

 Alah..yang kita perlu SMS ke nombor yang mereka paparkan then dapatlah FREE slimming treatment.Tapi, sebelum dapat rawatan tu, konsultan kecantikan mereka akan menerangkan pakej rawatan mereka & telah mencadangkan olyn mengambil pakej 10 kali rawatan sebanyak RM2800. 

RM2800 untuk 10 kali rawatan & olyn masa tu bersaiz S! 

Wow!

Bayangkan wanita yang bersaiz XXXL itu? 
Berapa kali treatment harus dia lalui & berapa banyak wang yang dikeluarkan?



Kalau olyn dikenakan RM2800 untuk yang bersaiz S, ada kemungkinan she spent more than RM10k.   

Double Wow!!

Harga Premium Beautiful corset lagi rendah daripada RM2800 itu.



Olyn start pakai tahun 2007. Pakai sebab olyn mengalami senggugut yang teruk setiap bulan. Tak tahan bila terpaksa bergantung kepada pain killer. Alhamdulillah masalah senggugut makin berkurang selepas itu.

Gambar  tahun 2009 itu pula, olyn  baru 5 bulan bersalin anak pertama. Dan setelah lebih kurang 8 tahun memakai Premium Beautiful & telah mempunyai 2 orang anak. Kejayaan paling ketara di situ ialah apabila dapat mengekalkan bentuk badan seperti dahulu. 

Dan yang paling penting, harga yang dibayar bukan untuk 10 kali rawatan tapi rawatan setiap masa, setiap hari di badan.

Keistimewaan Premium Beautiful yang takkan anda dapat di pusat pelangsingan di dalam satu pakej rawatan adalah seperti di bawah:









Kebaikan Premium Beautiful bukan sahaja untuk kurus atau cantik tapi yang paling penting untuk kesihatan. Ia membantu juga orang yang mempunyai masalah postur badan yang bongkok, slip disc, migraine, period pain teruk, irregular period cycle dan sebagainya.

Whatsapp olyn 0163542963 untuk anda mendapatkan penjelasan lanjut tentang Premium Beautiful & bagaimana anda boleh memilikinya.

I'm your Premium Beautiful Expert!

Siti Azlina Osman







No comments:

Post a Comment