Wednesday, 17 June 2015

PB Wonders Day 2015

Alhamdulillah..Sabtu lepas selesai majlis PB Wonders 2015.

Meja pendaftaranOur aturcara majlis

Majlis untuk meraikan finalis Top 12 Geng Diet GLAM yang terpilih. Sebenarnya, majlis ini juga adalah sebagai permulaan  tanda aras bagi kumpulan GLAM dalam membantu orang ramai menurunkan & membentuk badan secara sihat, seronok & yang penting selamat.Majlis yang bermula seawal 11pagi itu menggabungkan slot bagi our Killer & Superbrand Product iaitu Premium Beautiful & Set Kurus Bajet, slot Tentang petua kekal lansing juga kami datangkan celebriti coach Farazul Ramli daripada Optimum Livefit. 

Banyak tau kita dapat sponsor untuk majlis PB Wonders Day.

Tema pink & black untuk AJK PB Wonders DayZumba Time

AGM Sahajidah Haio, MR Teo sangat sporting. Sama2 participate buat senaman yang diajar oleh coach Farazul

Coach Farazul tengah menerangkan cara mengimbangi pemakanan kita setiap hari & senaman untuk mendapatkan badan yang sihat

Khusyuknya kami
Kalau nak tahu antara artis yang mendapatkan khidmat beliau adalah seperti Lisa Surihani, Yusry KRU, Liyana Jasmay, Aishah Sinclair & ramai lagi.

Squat babe squat!

Jadi, memang rasa bertuah dapat menjemput coach untuk sharing tentang info sihat & simple exercise yang boleh kita amalkan.

Paling seronok bila tengok para finalis Top 12 Geng Diet GLAM batch 1. Perubahan yang sangat ketara untuk mereka. Waktu diaorang share tentang apakah yang motivate meraka untuk kurus, ada yang jawab sebab anak, ada yang sebab sakit tulang belakang, ada yang kerana time berbadan besar mereka mudah mengah bila naik tangga atau berjalan etc.

Barisan Top 12 Geng Diet GLAM

Faeza, Pemenang kedua The Biggest Loser versi GLAM.

Yana, pemenang ketiga The Biggest Loser Versi GLAM

Antara acara yang dinanti. Cabutan BertuahYeay! olyn pun bertuah juga..hehe

Grand Prize Cabutan bertuah: 1 set Premium Beautiful elegance..Berbaloi datang!

AJK PB Wonders Day

Its a wrap babe!

Olyn percaya mesti ada di kalangan anda yang membaca my blog ni menghadapi masalah yang sama. Geng Diet GLAM batch 2 kini di buka.

 Cepat whatsapp olyn 0163542963 jika anda berminat untuk menyertainya. 
Be First to Post Comment !
Post a Comment

Custom Post Signature

Custom Post  Signature