Wednesday, 22 July 2015

Raya 2015, Minaz & Jovian


Selamat Hari Raya semua..


Ya Ampun, dah seminggu tak update blog. Raya sakan ke olyn ni.

Hari ni hari pertama kerja setelah bercuti raya. Terus tak sabar nak update tentang raya. Cuba tengok tajuk post olyn pun ala2 suspen. Apa kena mengena Minaz & Jovian kan.

Sebenarnya, olyn nak cerita tentang my first experience dengan Minaz's collection. Berbaloi beratur panjang masa hari pertama sales mereka di Bangi Outlet. 

Cantik kan!

Olyn beli sepasang dengan anak olyn. Suka betul dia dapat pakai baju sama dengan mama dia.

Berposing di pagi raya

My lilttle family

Memang susah nak dapat bergambar dengan diaorang ni.

Itu cerita raya pertama. Raya seterusnya, kedua sampai ke keempat olyn menyarung koleksi Jovian Mandagie. 

Tema biru & coklat untuk Raya ke 2

Simple dress  from Jovian untuk raya ke 3


Ber ' falling feathers' untuk raya ke 4

Memang rasa berbaloi pula bila beli baju 'ready-to-wear'.Tambahan harga yang berpatutan & berkualiti tinggi. Puas hatilah dengan detailing yang ada pada baju Jovian terutamanya. Bagaimana pula dengan korang? Share sikit tentang your Raya tahun ini.


Love

Siti Azlina Osman









No comments:

Post a Comment