Friday, 3 July 2015

Welcome July


Diam tak diam dah masuk bulan Julai.

Bulan ni macam2 event penting. Walaupun bulan puasa tetapi itu bukan alasan untuk berehat kan.

Antara event penting bulan ini ialah

1) Bulan hari Lahir buat anak bujang olyn- Hayyan Umair yang ke 5 tahun. Rasanya dah beberapa tahun hari lahir Hayyan jatuh pada bulan puasa. Usually mama just beli kek & hadiah for him & do simple celebration.

Alhamdulillah tahun ni jatuh dalam bulan Syawal. Boleh la plan nak buat jamuan sikit. In Sha Allah.

Masa ni sambut birthday Hayyan ke 2 tahun

He is a big boy now!


2) Bulan terakhir untuk KPi business buat Sales Manager & Senior Sales Manager under my team.

Macam bekerja juga, kita ada penilaian kerja untuk kita memperbaiki mutu kerja. Sama dalam bisnes, HaiO telah menetapkan KPI bisnes untuk para usahawan memperbaiki mutu perniagaan masing2. Walaupun tak wajib diikuti tetapi jika ingin berjaya inilah indikator yang boleh kita gunakan. Ha nak tahu lebih lanjut boleh hubungi olyn ye.

Syukur Alhamdulillah, in Sha Allah bulan Julai ini akan ramai Sales Manager / Senior Sales Manager in my team. Bila naik pangkat ni, bonus pun lagi besar. 

Jadinya side income juga bertambah besar. Seronok lah masing-masing nanti bila duit bonus masuk time Raya.

Anda berminat untuk tambah pendapatan dengan kami?

Whatsapp olyn 0163542963 






No comments:

Post a Comment