Saturday, 5 September 2015

Geng Diet GLAM Batch 2


Hello September!

Tak sabar nak kongsi cerita tentang Geng Diet GLAM musim kedua ni. Anda boleh baca tentang Geng Diet GLAM musim pertama di sini.




Iye!

Baru sahaja bermula 1hb September 2015 yang lepas.Program selama 6 bulan, bertujuan membantu memberi sokongan moral & info sihat kepada peserta dalam usaha mereka menurunkan berat badan.








Kan seronok bila buat ramai2.Tiadalah usaha terbantut separuh jalan. Lebih2 lagi dugaan di Malaysia ni. Makanan semua sedap2..

Through this program, kita kongsi cara nak turunkan berat badan melalui Atkins atau 1000 calorie intake perday. Tujuan pada fasa pertama ini untuk membantu membakar lemak yang dah lama tersimpan dalam badan masing2. Lebih cepat nampak perubahan bila digabungkan dengan pemakaian Premium Beautiful & Set Kurus Bajet.



Hari ini masuk hari ketiga program Geng Diet GLAM musim kedua. Seronok baca progress juga menu sihat yang para peserta kongsikan.







 Untuk pengetahuan semua, olyn merupakan salah seorang AJK bagi program ini. Rasa semangat nak tengok perubahan masing2.Melalui pengalaman dengan peserta Geng Diet GLAM musim pertama, ada yang sebelum ni saiz XL boleh menjadi saiz M or S!

Oklah..nanti dari masa ke semasa olyn kongsikan progress terbaru peserta.

Sebelum itu, olyn nak selit pesanan. Kalau korang yang berazam nak turunkan berat badan dengan Premium Beautiful Corset & Set Kurus Bajet boleh whatsapp olyn 0163542963



Berbaloi sangat beli!

I'm your Premium Beautiful Expert
Siti Azlina Osman









No comments:

Post a Comment