Monday, 26 October 2015

HEALING CRISIS DI AWAL PEMAKAIAN PREMIUM BEAUTIFUL


Assalamualaikum semua..

Hari ini olyn nak berkongsi tentang healing crisis atau dipanggil proses penyembuhan badan untuk mereka yang pertama kali memakai Premium Beautiful.

Premium Beautiful corset adalah merupakan satu korset kesihatan yang mempunyai Far Infrared Ray.

PB is the NO 1 Health Corset, awarded as Superbrand Product & recognized by Chiropratic Association

Apabila seseorang memakai Premium Beautiful corset, akan terdapat tindak balas terhadap tubuh & simpton 'healing crisis' ini berbeza pada setiap pemakai.

Berapa lama 'Healing Crisis' berlaku?

Bergantung pada tubuh seseorang. Kebiasaannya, antara 1-7 hari pemakaian. Ada yang healing crisis berlaku 24 jam sahaja. 

Jangan risau ye kawan-kawan. Healing crisis ni adalah sebahagian daripada proses penyahtoksidan daripada badan kita. 

Jom baca lagi  di bawah ini tentang simpton healing crisis yang berlaku:

HEALING CRISIS DI AWAL PEMAKAIAN PREMIUM BEAUTIFUL

1) Terasa panas di bahagian perut atau bahagian badan yang lain.

Ini menunjukkan Far Infrared ray yang terdapat pada Premium Beautiful Corset sedang bertindak balas dengan tubuh kita. Tindak balas ni tak menyakitkan pun. Rasa suam-suam kuku panas dia. You all rasa selesa je. Thats why clients olyn yang pakai time berpantang memang suka dengan Premium Beautiful. Sebabnya rasa macam bertunggu.

2) Sakit Kepala, Berdenyut-denyut & Mengantuk



Inilah antara kesan proses penyahtoksik daripada badan kita.Ada yang rasa sakit kepala yang agak ringan ada juga yang rasa migrain teruk. Ini bergantung pada badan individu tersebut. Toksik sedang dibongkar keluar daripada badan. Apa yang you all boleh buat adalah minum banyak air putih bagi menggantikan air yang hilang daripada badan. Toksik dibawa keluar melalui perpeluhan. You all juga boleh nampak kesan seperti hablur putih yang melekat pada Premium Beautiful.

3) Buang Angin atau Sedawa

Ada juga pemakai yang akan sering membuang angin atau sedawa di awal pemakaian Premium Beautiful. PB membantu mengeluarkan angin daripada badan seseorang. Selepas itu, anda rasa kepala lebih ringan atau lenguh-lenguh badan hilang.

4) Sakit Tulang Belakang atau Lenguh Badan




Jika ini berlaku, ianya menunjukkan anda mempunyai sakit pada tulang belakang, sering demam atau sering sakit-sakit sendi. Healing crisis ini biasanya mengambil masa 2 minggu. Sewaktu proses ini berlaku, anda sememangnya merasa sedikit sakit. Ini kerana proses penyelarasan tulang belakang dan postur badan sedang berlaku.

5) Berat Badan Menurun



Ini semestinya berita baik bagi anda kan! 
PB memang membantu dalam proses menurunkan berat badan. Bukan itu sahaja, anda akan dapati bentuk pinggang juga semakin ramping. 

6) Payudara merasa sedikit sengal-sengal atau sakit




Far infrared ray yang ada pada Premium Beautiful membantu melancarkan perjalanan darah & juga membantu menstabilkan hormon badan. Payudara yang merasa sakit adalah kesan penganjalan, pembesaran & penegangan  di bahagian tersebut sedang berlaku. BEST bukan!

7) Gatal-gatal pada bahagian badan

Ini adalah merupakan salah satu kesan toksin dikeluarkan daripada badan melalui perpeluhan. Peluh-peluh ini adalah berasid. Ada juga individu yang mengalami kesan kehitaman pada kawasan pinggang. Teruskan pemakaian sehingga semua toksin dikeluarkan. Cuci Premium Beautiful setiap hari atau setiap kali selepas pemakaian untuk membuang toksin yang melekat pada PB.

8) Badan lebih cergas & aktif

Ini berlaku kerana tindakan resonan molekul air yang lebih aktif apabila kita memakai Premium Beautiful yang mempunyai Far Infrared Ray ini.

Contact olyn 016 3542963 jika anda inginkan bantuan konsultasi pemakaian PB atau jika anda ingin memiliki Premium Beautiful.







No comments:

Post a Comment